Toning Shower Gel That's Honey 300ml Apiarium

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 10240
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 300 ml
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457347177
Το αρωματικό αφρόλουτρο, That’s Honey της ιταλικής εταιρίας Apiarium είναι ένα 100% φυσικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και βιολογικά, φυτικά συστατικά, όπως: Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Λιποσωμιακή Βιταμίνη C, Αλόη και Μολόχα καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει και να αφυδατώνει, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Το πλούσιο, έντονο αισθησιακό του άρωμα που χαρακτηρίζεται από νότες βανίλιας, μελιού και αγριολούλουδων θα τυλίξει το κορμί σας με μία αναζωογονητική, δροσερή ευωδιά που θα σας ξετρελάνει

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, δημιουργώντας άφθονο αφρό, καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν. Το μέλι επουλώνει, αναζωογονεί και ενυδατώνει το ξηρό, ταλαιπωρημένο και καταπονημένο δέρμα, ενισχύει τη φυσική κυτταρική ανάπλαση και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, Ο βασιλικού πολτός, συστατικό πλούσιο σε κολλαγόνο, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα τη μείωση των ρυτίδων και τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας.

Η λιποσωμιακή βιταμίνη C πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στην μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος. Επίσης, βοηθά στην μείωση των πανάδων, στην επούλωση πληγών και στην αναγέννηση των ιστών. Η Αλόη δρώντας ως προστατευτικός υμένας επάνω στο δέρμα συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας του. Τέλος, η Μολοχα καταπραΰνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τον κνησμό, δροσίζει και ηρεμεί.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Συσκευασία 300ml.

Δείτε επίσης

Shower Gel Extra Mild Naturally Thinking 100ml
€ 4,90   € 3,90
Mr Cosmo Shower Gel 300ml Cosmogent
€ 13,90   € 11,10
Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml Aloe Colors
€ 5,30   € 4,20
Βρεφικό Αφρόλουτρο & Σαμπουάν "Sweet Bath" 250ml Bema Cosmetics
€ 14,90   € 8,90
Αφρόλουτρο G.O.A.T. με γάλα κατσίκας 200ml P for Pelion
€ 13,00   € 8,90
Επιστροφή στην κορυφή