Phiero Night Man 10ml by 500Cosmetics

€ 24,90 € 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8403
Είδος Φερομόνες
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία 500Cosmetics
Barcode 8437012718678
Έχετε πάντα μαζί σας τη δύναμη της “αποπλάνησης”, το Phiero Night Man, τη νέα, “ ελκυστική ” έκδοση του βασικού αρώματος, εμπλουτισμένη με έναν μαγικό συνδυασμό 3 φερομονών, Androstenone, A-Keto και Delta-16-ol και την φρέσκια και πικάντικη ευωδιά του γλυκάνισου και του ροζ πιπεριού, η οποία θα ξυπνήσει τη σεξουαλική σας επιθυμία όπου και αν βρίσκεστε

Η φερομόνη Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία "εκπέμπει" το μήνυμα της δύναμης και της "ανωτερότητας". Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του "σεβασμού" σε άλλους άνδρες. Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως "φερομόνη του έρωτα" θεωρείται πως δημιουργεί στις γυναίκες το αίσθημα της ασφάλειας και της "ζεστασιάς", αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως "αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο". Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως "φερομονη της επικοινωνίας". Θεωρείται πως "σπάει το πάγο" και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας "κουβέντας".

Σε μορφή roll-on και σε διακριτικό μέγεθος τσέπης, ιδανικό για να το έχετε στην τσέπη σας ή στο αμάξι σας και να το εφαρμόζετε όταν εσείς επιθυμείτε χωρίς οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνονται την πηγή της γοητείας και της σεξουαλικότητας σας.
Μόλις εντοπίσετε τη γυναίκα που σας ενδιαφέρει, μια επιτόπου εφαρμογή του roll-on Phiero Night Man αρκεί για να ελευθερωθούν οι φερομόνες που θα την κάνουν να μην μπορεί να σας αντισταθεί.

Ένα από τα καλύτερα κόλπα αποπλάνησης για αυθεντικούς άντρες!

Δείτε επίσης

Twilight Woman 15ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 29,80   € 23,80
Pheromone Eau de Parfum Women Red 15ml Shiatsu
€ 35,90
Pheromone Eau de Parfum Men Dark Blue 50ml Shiatsu
€ 69,90   € 59,80
Pheromone Eau de Parfum Women Pink 50ml Shiatsu
€ 69,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή