Jasmine of Athens for Women 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 45,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7263
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο διάσημος οίκος αρωμάτων Theodoros Kalotinis δημιούργησε το Jasmine of Athens, ένα νέο, σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες και άντρες που αγκαλιάζει και ακουμπά το πνεύμα και την καρδιά απανταχού των Ελλήνων, αναγνωρίζοντας και αναδεικνύοντας τους αγώνες και τις θυσίες του λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Έμπνευσή του στάθηκε μία βόλτα στην παλιά Αθήνα, σε ένα από́ τα όμορφα σοκάκια της, μια ηλιόλουστη, φωτεινή ημέρα, όταν η γλυκιά ευωδιά του γιασεμιού ξύπνησε μέσα στην καρδιά του δημιουργού τρυφερές αναμνήσεις.

Ένα άρωμα γεμάτο ήλιο, φως και θετική ενέργεια, μια έκρηξη αληθινής φρεσκάδας και ενέργειας, ένα άρωμα ωδή στην παλιά, ξεχασμένη Αθήνα με τα όμορφα στενοσόκακα και τις μικρές, κουκλίστικες αυλές με τις τενεκεδένιες γλάστρες γεμάτες “ταπεινά” μα συνάμα τόσο ευωδιαστά γιασεμιά.

Με μεθυστικές νότες βανίλιας, οι οποίες προσδίδουν στο άρωμα μία ελαφρώς πουδρένια αίσθηση και νότες από γιασεμί Absolute και Tiare Blossom που του χαρίζουν ακαταμάχητη λουλουδένια ευωδιά, το Jasmine of Athens θα σας μεθύσει με το μοναδικό του άρωμα και θα πείσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές!

Δείτε επίσης

Caramel Oud Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Golden Elixir Eau de Parfum P for Pelion
€ 39,90
Alluring Fig Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Mysterious Man London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Body Mist Fresh για τον Άνδρα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή