Creme Brulee Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 150,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9203
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Εμπνευσμένο από την αγάπη του αρωματοποιού για το φημισμένο γαλλικό επιδόρπιο, αυτό το ταξίδι έμπνευσης ξεκίνησε μέσα στην υψηλή κομψότητα ενός κορυφαίου παριζιάνικου ζαχαροπλαστείου. Ένας καταξιωμένος ζαχαροπλάστης είχε την ιδέα να δημιουργήσει για τον αρωματοποιό μια λαχταριστή crème brûlée, προσθέτοντας γάλα καρύδας, δίνοντας πλούσια γεύση και οσμή. Το ελκυστικό άρωμα και η απολαυστική γεύση άναψαν τη φαντασία του αρωματοποιού, οδηγώντας τον στη δημιουργία αυτού του αρωματικού αριστουργήματος.

Κατασκευασμένο με ακρίβεια και πάθος, το CRÈME BRÛLÉE μπορεί να δείχνει απλότητα στις αρωματικές νότες, αλλά κρύβει ένα πολύπλοκο μείγμα πολύτιμων συστατικών. Στην καρδιά του κρύβεται μια κρεμώδης ένωση από γάλα καρύδας και βανίλια, ενώ στην κορυφή, η καραμελωμένη ζάχαρη βάζει φωτιά στις αισθήσεις όπως ακριβώς η φωτιά που καίει τη ζάχαρη και απελευθερώνει την αισθησιακή μυρωδιά καραμελωμένης γλυκύτητας.

Δημιουργήθηκε ακριβώς κάτω από τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ, με την πρωτοποριακή ιδέα του αρωματοποιού να πάρει το εργαστήριο αρωμάτων μαζί του, συμπιεσμένο σε μια βαλίτσα, επιτρέποντας του ελευθερία έμπνευσης. Ετοιμαστείτε να σας ρωτούν ατελείωτα για την θεϊκή ουσία που φοράτε!

Δείτε επίσης

Vanilla Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Symposium Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 149,90   € 129,90
Home Fragrance Water & Salt 100ml Apiarium
€ 19,90
1989 Eau De Parfum for Men 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Tobacco Maniac Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 149,90   € 129,90
Επιστροφή στην κορυφή