Bebe Bio Nourishing Foaming Gel για ξηρές & ατοπικές επιδερμίδες 500ml Alphanova

€ 10,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8420
Είδος Bath & Body
Βάρος 500 ml
Εταιρεία Alphanova
Προέλευση France
Barcode 3760075071097
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής την ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων βιολογικών, υπό-αλλεργικών προϊόντων βρεφικής φροντίδας, Alphanova Bebe, τα οποία σέβονται το δέρμα του μωρού αλλά και το περιβάλλον
Τα προϊόντα της σειράς είναι φυσικής προέλευσης και έχουν πιστοποιηθεί οργανικά από την, ECOCERT Greenlife.

Δεν περιέχουν GMO (γενετικά τροποποιημένος οργανισμός), parabens, φαινοξυαιθανόλη (phenoxyethanol), τρικλοζάνη (triclosan), φορμαλδεΰδη (formaldehyde), χρωστικές ουσίες, συστατικά ζωικής προέλευσης, αιθέρια έλαια αλλεργιογόνα, φθαλικά άλατα (phtalates) και πολυκυκλικές ενώσεις.
Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Διατίθενται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Οι δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί υπό δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη.

Κάθε προϊόν Alphanova Bébé υποδεικνύει με σαφήνεια το ακριβές ποσοστό των φυσικών συστατικών (άνω του 99%), το ακριβές ποσοστό των βιολογικών συστατικών που μπορούν να φτάσουν στο 100% των φυτικών συστατικών, καθώς και την προέλευση κάθε συστατικού (φυσικά ή βιολογικά).
Όλα τα προϊόντα της σειράς εμπεριέχουν:
Βιολογικό γλυκό αμυγδαλέλαιο για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του αρετές. Βιολογικό χαμομήλι για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Βιολογικό νούφαρο για τα καταπραϋντικά και αντιβακτηριακά του χαρακτηριστικά.
Χρησιμοποιούνται από τη στιγμή της γέννησης.

Το Alphanova Bebe Bio Nourishing Foaming Gel είναι ένα ενυδατικό, καθαριστικό gel, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και αλόη κατάλληλο για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο του μωρού σας.
Ένα πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν με υποαλλεργική σύσταση φυσικής προέλευσης. ιδανικό για ξηρές & ατοπικές επιδερμίδες. Αφήνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά του βρέφους μεταξένια απαλά και μαλακά. Με ευχάριστο άρωμα καθαριότητας. Η σύνθεσή του βασίζεται σε πολύ ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, χωρίς SLS Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Δεν ερεθίζει τα μάτια και δεν ξηραίνει το δέρμα.

Το τζελ Aloe Vera έχει πλούσιες αναζωογονητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνει τον κνησμό, ενώ συγκρατεί και την υγρασία διατηρώντας το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο. Το βούτυρο καριτέ χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητά του σε τοκοφερόλες και αντιοξειδωτικά είναι ένα ιδιαίτερο θεραπευτικό συστατικό, το οποίο προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τα εγκαύματα, ενώ παράλληλα επιδεικνύει “μαγικές” ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Περιέχει 97,96% φυσικά συστατικά και 20% οργανικά συστατικά.
Χρήση: Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Κάντε σαπουνάδα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό!
Ενδείκνυται για χρήση και σε ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα.
Συσκευασία: 500ml

Δείτε επίσης

The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Οικολογικό Πουγκί Σαπουνιού Sapon
€ 5,90
Honey Dust 50gr Honeysuckle by Kamasutra
€ 16,90   € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή