Bed & Body Pheromone Fragrance For Women Cherry & White Lotus 100ml by Shiatsu

€ 24,80 € 22,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7087
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 ml
Εταιρεία HOT Products Austria
Προέλευση Austria
Barcode 4042342005059
Διεισδύστε στον κήπο της λαγνείας και της ηδονής και απολαύστε τους πειρασμούς που απλόχερα σας προσφέρονται με βοηθό τα υπέροχα ερωτικά προϊόντα της αισθησιακής σειράς SHIATSU από την εταιρία HOT.
Το Shiatsu Bed & Body Fragrance Spray είναι ένα αναζωογονητικό, αρωματικό προϊόν, το οποίο μπορεί να “φορεθεί” απευθείας επάνω σας, καθιστώντας σας πραγματικά ακαταμάχητους/ες ή να ψεκαστεί σε ρούχα, σεντόνια, κουρτίνες, χαρίζοντας ένα σαγηνευτικό, ερωτικό άγγιγμα σε κάθε χώρο. Το απόλυτο μυστικό σας όπλο για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά ή μία ονειρεμένη ερωτική βραδιά στο σπίτι σας.

Η κύρια αρωματική ύλη του Shiatsu Bed & Body Fragrance Spray είναι το ISO E Super, ένα τεχνητό άρωμα με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, καθώς έχει την ιδιότητα να συνδυάζεται με πολλές και διαφορετικές αρωματικές ύλες χωρίς να χάνει την ταυτότητά του, ενώ σύμφωνα με ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που το δοκίμασε είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο. Καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι όλα σχεδόν τα ακριβά αρώματα στον κόσμο χρησιμοποιούν πλέον το ISO E Super στη σύνθεσή τους.

Το Shiatsu Bed & Body Fragrance Spray κυκλοφορεί σε δύο τύπους, για γυναίκες και άνδρες.
Το Shiatsu Bed & Body Fragrance Spray Women, εμπλουτισμένο με νότες Cherry και White Lotus, αναδίδει μία μεθυστική, λουλουδένια ευωδιά, γεμάτη μυστήριο.

To Shiatsu Bed & Body Fragrance Spray Men, πλούσιο σε νότες Amber και Japanese Mint αποπνέει μία αισθαντική, γήινη, αρρενωπή μυρωδιά που καθηλώνει.

Επιπλέον και τα δύο αρώματα εμπεριέχουν το συστατικό Hedione (σε αυτό οφείλεται η οσμή του κίτρου), μία χημική ουσία η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον εγκέφαλο, ενεργοποιώντας περιοχές του υποθάλαμου και του μεταιχμιακού συστήματος (εσωτερική περιοχή του εγκεφάλου), όπως η αμυγδαλή και ο ιππόκαμπος με συνέπεια την άμεση απελευθέρωση ορμονών που σχετίζονται με το σεξ. Η διαδικασία αυτή, η οποία ομοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την λειτουργία των φερομονών, διεγείρει τις αισθήσεις ξυπνώντας την επιθυμία για σεξ.

Βιώστε υπέροχες, αφροδισιακές μυρωδιές και αισθαντικά διεγερτικά αρώματα και γίνετε ο τελετάρχης στο ταξίδι προς τον κήπο της αγάπης.

Δείτε επίσης

Intimate Moments by Kamasutra (Sweet Almond 100ml + Honey Dust 50gr + Feather)
€ 19,90   € 14,90
Honey Dust 50gr Honeysuckle by Kamasutra
€ 16,90   € 6,90
Grapefruit Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή