Λάδι για τα γένια (Adventurous)

€ 12,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4155
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Το Sensities σας προτείνει το Beard oil Αdventurous, ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας στο χώρο της ανδρικής περιποίησης. Mία σπάνια μίξη ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων, που δημιουργήθηκε για καλύψει πλήρως τις ανάγκες του ανδρικού δέρματος και να χαρίσει μοναδική απαλότητα και φροντίδα στα γένια, κάνοντας εύκολη και ευχάριστη τη διατήρησή τους. Το εκπληκτικό του άρωμα προέρχεται από το συνδυασμό εξωτικών αιθερίων ελαίων κέδρου, περγαμόντου, λεμονιού, μέντα, βέτιβερ, μοσχολίβανου και υλάνγκ υλάνγκ.

Το Beard oil Αdventurous αποτελείται από ένα συνδυασμό ελαίων με διαφορετικές ιδιότητες και πυκνότητα, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση σε κάθε τύπο δέρματος ή τρίχας. Η βάση του προϊόντος αποτελείται από το λάδι Macadamia, γνωστό για τις υψηλές ενυδατικές του ιδιότητες. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4. Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω-7 το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.
Το αμυγδαλέλαιο που περιέχεται στο προϊόν είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς. Η προσθήκη του πολυτελούς ελαίου Αργκάν δημιουργεί ένα φράγμα προστασίας και διατηρεί την ελαστικότητα της τρίχας και της επιδερμίδας. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε είναι μακράν το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο. Η Καρύδα και το Καστορέλαιο βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσικού pH και δεν φράζουν τους πόρους. Τα οξέα του Καστορέλαιου παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, χρήσιμες στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως λ.χ. είναι η ακμή.

Το Βeard oil Αdventurous αποκαθιστά τα φυσικά έλαια, μαλακώνει τα γένια, μειώνει αισθητά τη φαγούρα και ενυδατώνει το δέρμα, αποτρέποντας την πιτυρίδα. Χαρίζει στα γένια περιποιημένη εμφάνιση και διευκολύνει την περιποίησή τους. Το εξωτικό του άρωμα αναζωογονεί το πνεύμα, τονώνει τη διάθεση και εμπνέει μία αίσθηση περιπέτειας.

Χρήση: Βάζετε στις παλάμες μερικές σταγόνες, τρίβετε τις παλάμες σας και απλώνετε ως το δέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή