Ανδρική Κρέμα με πρόπολη 50ml από My Bee

€ 24,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5275
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία My Bee
Barcode 5200130180091
Η “Ανδρική Κρέμα Πρόπολης Μybee” είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ολιστική περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Ο σχεδιασμός του προϊόντος έγινε με τέτοιον τρόπο ώστε με τη χρήση μίας και μόνο κρέμας να ικανοποιούνται ταυτόχρονα πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

Ο συνδυασμός της πρόπολης με μία ποικιλία πολύτιμων συστατικών από την ελληνική φύση, προσφέρει μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών κούρασης και στην προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα βοηθά στην καταπράυνση των ερεθισμών που προκαλούνται μετά το ξύρισμα, καθώς η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως After Save για την ανακούφιση της επιδερμίδας, αφού στη σύστασή της δεν περιέχεται καθόλου αλκοόλ.
Η “Ανδρική Κρέμα Πρόπολης Μybee 24ωρης φροντίδας έχει απαλή, λεπτόρρευστη υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Για ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Χωρίς Parabens, Petrolatum και επιπρόσθετα χρώματα και αρώματα.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και τον λαιμό, ιδιαίτερα στα σημεία που εμφανίζουν ερεθισμό και απλώστε την με απαλές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συσκευασία 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή