Αφροντουζ για άντρες με βαμβάκι και λυκίσκο Macrovita 250ml

€ 8,90 € 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5287
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316312643
Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας και απολαύσετε την εντατική φροντίδα που προσφέρει το Αφροντουζ με βαμβάκι και λυκίσκο από την αντρική σειρά καλλυντικής περιποίησης Macrovita. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν καθαρίζει σε βάθος, τονώνει, συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα χαρίζοντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Ο μοναδικός συνδυασμός φυσικών συστατικών της σύνθεσής του και το ισορροπημένο pH προστατεύει και βελτιώνει την όψη του δέρματος, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Το εκχύλισμα βαμβακιού βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση, ενώ ο λυκίσκος σε συνδυασμό με τη βρώμη και τον κισσό, χάρη στην αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριδιακή, καταπραϋντική και τονωτική τους δράση, βοηθούν στην εξάλειψη δερματικών προβλημάτων και στην ανακούφιση των ξηρών και αλλεργικών επιδερμίδων. Το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, έχει σημαντικές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ η γλυκύριζα με την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική και αντικνησμική της δράση, προσφέρει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας.

Χρήση: Μία μικρή ποσότητα του προϊόντος αρκεί για να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Συσκευασία 250ml.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.
Επιστροφή στην κορυφή