Σαμπουάν ενάντια στην τριχόπτωση και λιπαρότητα 100% φυσικό Aphrodite’s Secret

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5652
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 3173304142145
Εταιρεία Aphrodite's Secret
To Triton’s Secret Shampoo απευθύνεται σε άντρες που θέλουν να απαλλαχτούν μια για πάντα από τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα των μαλλιών την τριχόπτωση και την λιπαρότητα με τρόπο φυσικό.

Είναι 100% φυσικό σαμπουάν για άντρες κατά της λιπαρότητας και της τριχόπτωσης με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, μέλι, D- Πανθενόλη, λεκιθίνη και μία σειρά πολύτιμων ενεργών συστατικών, τα οποία καθαρίζουν σε βάθος και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής, σεβόμενα παράλληλα τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του, διατηρούν τη φυσική υγρασία των μαλλιών, συμβάλλουν στην ρύθμιση της λιπαρότητας, καθώς και την αύξηση της πυκνότητας και της δύναμής τους, ενώ παράλληλα τονώνουν και αναζωογονούν τη ρίζα της τρίχας αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα, απαλά, υγιή και ευκολοχτένιστα.

Τριχόπτωση
Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι επικαθίσεις αλάτων και χημικών στη ρίζα της τρίχας. Ο βασικός εχθρός της τρίχας είναι τα άλατα που υπάρχουν στα συστατικά των προϊόντων που κυκλοφορούν π.χ (Νατρίου, Ασβεστίου), καθώς και τα χημικά που χρησιμοποιούν για την ενίσχυση της υφής (π.χ Σιλικόνες), τα οποία κατακάθονται στις ρίζες και τις φράζουν. Συνέπεια αυτών είναι η κακή μικροκυκλοφορία στην ρίζα που οδηγεί στην βαθμιαία αδυναμία της τρίχας και προξενεί την τριχόπτωση. Τα προιόντα με βάση το Κάλιο απομακρύνουν τις επιβλαβείς αυτές ουσίες με απόλυτα φυσικό τρόπο! To Κάλιο συντελεί στην απομάκρυνση των αλάτων Νατρίου και δεν περιέχει κανένα συστατικό που να βλάπτει την τρίχα και το δέρμα. Αντίθετα τα περιποιείται απομακρύνοντας βαθμιαία τις ανεπιθύμητες επικαθήσεις, βοηθά στον αερισμό της επιδερμίδας και αποκαθιστώντας την μικροκυκλοφορία στις ρίζες επιτρέπει στην τρίχα να επανεμφανιστεί δυνατότερη.
Το ελαιόλαδο ενυδατώνει και αναζωογονεί την τρίχα χαρίζοντας υγιή όψη, όγκο και λάμψη στα μαλλιά, ενώ οι πρωτεΐνες μελιού προσφέρουν θρέψη και ενδυνάμωση. Η D- Πανθενόλη συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, των δύο ζωτικών για την υγεία της τρίχας ουσιών, ενώ παράλληλα βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του κεφαλιού. Το λάδι καρύδας με την αντιβακτηριακή του δράση ενισχύει την τρίχα, ενώ η λεκιθίνη, πλούσια σε βιταμίνες Α, Β και F προσφέρει ενυδάτωση και προστασία τόσο στα μαλλιά όσο και στο δέρμα του κεφαλιού.

Λιπαρότητα
Το πρόβλημα της λιπαρότητας ξεκινάει από την υπερλειτουγία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι εκκρίνουν σμήγμα για να ρυθμίσουν το ph του δέρματος. Η υπερπαραγωγή σμήγματος συμβαίνει είτε λόγω σκληρών χημικών συστατικών είτε λόγω υπερβολικής ποσότητας προϊόντων καθαρισμού, τα οποία αλλάζουν το ph του επιδερμίδας.
Το Triton’s Secret Shampoo, μέσω των φυτικών συστατικών του, ανανεώνει την επιδερμίδα με συνέπεια να ελαττώνεται βαθμιαία η λιπαρότητα, όπως και η ανάγκη για συχνό λούσιμο.

Δεν περιέχει SLS, SLES, Parabens, Αλκοόλες, Σιλικόνη και κανένα άλλο συστατικό που να θεωρείται επιβλαβές , αντιθέτως είναι εμπλουτισμένο με φυτική γλυκερίνη αιθέρια έλαια και μέλι.
Ιδανικό για να συνοδεύει κάθε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση της αλωπεκίας. Διαθέτει ανάλαφρη υφή που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Κατάλληλο για συχνή χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Βρέχουμε πολύ καλά το κεφάλι και όλα τα μαλλιά.
Βάζουμε μία δόση σαμπουάν στην παλάμη την απλώνουμε και στη συνέχεια εφαρμόζουμε στα μαλλιά και τρίβουμε απαλά.
Αν δε σχηματισθεί αρκετός αφρός ώστε να καλύψει όλα τα μαλλιά προσθέτουμε όσο και όπου χρειάζεται ώσπου να καλυφθούν με αφρό όλα τα μαλλιά και τρίβουμε απαλά κάνοντας ένα σύντομο μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων.
Ξεπλένουμε άμεσα καλά με άφθονο νερό.
Αν όλα γίνουν σωστά δε χρειάζεται δεύτερο χέρι παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ Αν εμφανισθεί κάτι σαν πιτυρίδα, μη φοβηθείτε, δεν πρόκειται για πιτυρίδα αλλά για απομάκρυνση υπολειμμάτων από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα και θα εξαφανιστεί μετά από 2-3 χρήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή