Mr. Authentic Neseser Beard Oil 30ml + Beard & Face Wash 200ml + Hair Comb Cosmogent

€ 33,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7905
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Cosmogent
Barcode 0745114437499
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Mr. Authentic Neseser. Το απαραίτητο kit στο “οπλοστάσιο” της περιποίησης του κάθε σύγχρονου άντρα.

Ειλικρινής, αυθεντικός, πιστός στο λόγο του, ο Mr. Authentic με τον δυναμικό και αξιόπιστο χαρακτήρα του θα βρίσκεται δίπλα σας όποτε τον χρειαστείτε. Ένας τέτοιος ξεχωριστός και ιδιαίτερος τύπος δεν θα μπορούσε να μην έχει το απόλυτο kit, με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρεί το στυλ και τη φρεσκάδα μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας.
Το kit περιλαμβάνει:
-Mr. Authentic – Beard Oil 30 ml.
-Beard & Hair Comb.
-Beard & Face Wash 200 ml.
-Travel Neseser.

Πλούσιο σε έλαια jojoba, γλυκό αμύγδαλο, baobab, αργκάν και καστορέλαιο, γνωστά για τις ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, το Mr. Authentic – Beard Oil μαλακώνει και περιποιείται τις τρίχες του προσώπου καθώς και την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Με άρωμα lime & old wood που διαρκεί.

Φτιαγμένη από ξύλο αχλαδιάς η χτένα Beard & Hair Comb ήρθε για να βάλει τέλος στο φριζάρισμα και τους κόμπους της τρίχάς, τόσο της γενειάδας όσο και των μαλλιών.
Το Beard and Face Wash είναι ένα απαλό σαμπουάν πλούσιο σε φυτικούς παράγοντες και φυσικά εκχυλίσματα που εξασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό της γενειάδας και του μουστακιού, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα.

Το kit συμπληρώνει ένα μοντέρνο νεσεσέρ, ιδανικό για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των καλλυντικών προϊόντων στα ταξίδια και τις εκδρομές σας.
Το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σας!

Είδατε πρόσφατα

Shower Gel Ρόδι 500ml Sapon Skin Care
Shower Gel Ρόδι 500ml Sapon Skin Care
€ 11,70   € 9,40
Επιστροφή στην κορυφή