Gentlemen’s Club – Botanical Deodorant Cream αποσμητική Κρέμα 50ml P for Pelion

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8753
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533251
Ανακαλύψτε τον κόσμο της πολυτέλειας και της αρρενωπότητας και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης για τον σύγχρονο άνδρα με την Gentlemen’s Club Botanical Deodorant Cream, τη νέα, βοτανική, αποσμητική κρέμα από την εταιρία P for Pelion.

Η συναρπαστική της φόρμουλα συνδυάζει εκλεκτά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων που αποπνέουν την αύρα των gentlemen’s clubs. Αρρενωπές νότες καπνού, ξύλου και μελιού δημιουργούν ένα αρωματικό μείγμα που θα αναδείξει την εκλεπτυσμένη σας προσωπικότητα και θα σας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη από αυθεντικότητα και κλασικό στυλ, χαρίζοντάς σας παράλληλα μοναδική αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Το βιολογικό κερί μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδεις αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες, καθώς και ισχυρή επουλωτική δράση, η οποία βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή.
Το αμυγδαλέλαιο με τις μαλακτικές του ιδιότητες, κλειδώνει την υγρασία, αποτρέποντας οποιαδήποτε απώλειά της και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον η αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης δράση του, το καθιστά ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα.
Το έλαιο σταφυλιού καταπραΰνει τους δερματικούς ερεθισμούς, ενυδατώνει σε βάθος, συμβάλλει στην αποκατάσταση του λιπιδικού φραγμού, την επούλωση των πληγών και την αναγέννηση των ιστών, χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, θεραπευτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Θεωρείται ότι ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου/ευαίσθητου δέρματος.
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αναλγητική, αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, αποσυμφορητική απολυμαντική, επουλωτική και, ηρεμιστική δράση.
Το αιθέριο έλαιο λεμονιού μειώνει την λιπαρότητα και την εμφάνιση ακμής και ρυτίδων, προάγει την ανανέωση των κυττάρων, μέσω ήπιας απολέπισης και προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος.
Η Διττανθρακική σόδα περιορίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που παράγουν οσμή, καθώς απορροφά την υγρασία.

Η αποσμητική κρέμα Gentlemen’s Club θα σας χαρίσει υπέροχο άρωμα και μακράς διάρκειας προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία.
Αποτελεσματική ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Για μια δύσκολη ημέρα στην εργασία, για έντονες προπονήσεις ή για το τέλειο ραντεβού με την σύντροφο σου.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα με την άκρη του δαχτύλου σας στην περιοχή που επιθυμείτε, πάντα σε καθαρή επιδερμίδα και απολαύστε μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα.

Extra tip: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μασχάλες, πόδια και ευαίσθητη περιοχή.
Με αδιάβροχη σύνθεσή. Χωρίς άλατα αλουμινίου, αλκοόλ και parabens.
Απορροφά τον ιδρώτα, χωρίς να μπλοκάρει τους ιδρωτοποιούς αδένες
Δεν ερεθίζει το δέρμα. Δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα.
Φρεσκάδα και προστασία όλο το 24ωρο.

Δείτε επίσης

Αποσμητικός Κρύσταλλος Stick 50gr Bioleon
€ 4,90
Body Oil Amber & Jasmine Apiarium 100ml Apiarium
€ 15,00
Κρέμα Χεριών Ανάπλασης by Loom 50ml
€ 14,00
Body Butter Just Natural 200ml Aloe Colors
€ 11,90
Detox Scrub με Καφεϊνη & αλάτι 200ml Sapon Skin Care
€ 14,00   € 11,13
Επιστροφή στην κορυφή