Λάδι Μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης 100ml Herbal Elea

€ 23,60 € 18,40


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6199
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123572001
Εταιρεία Herbal Elea
Το Λάδι Μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης από τη νέα σειρά Herbal Elea της Bio Leon που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικά τονωτικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και τον περιορισμό της απώλειας των τριχών. Εμπλουτισμένο με φυτικά βιολογικά έλαια, τα οποία τονώνουν το τριχωτό, δυναμώνουν τη ρίζα της τρίχας και καταπολεμούν την τριχόπτωση, αυξάνοντας τον χρόνο ζωής της τρίχας, χαρίζοντάς λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά και τα τέσσερα σημαντικότερα, για την περιποίηση των μαλλιών, αιθέρια έλαια, τα οποία εξυγιαίνουν το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα ρυθμίζουν και τη λιπαρότητα, διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαλλιών, το λάδι κατά της Τριχόπτωσης θα σας ενθουσιάσει με τα πολλά πλεονεκτήματά του.

Το Ελαιόλαδο, σημαντική πηγή βιταμίνης Ε και πολλών ακόμη αντιοξειδωτικών, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά μαλακτικό Αμυγδαλέλαιο ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα απαλλάσσοντάς το από την ξηροδερμία και την πιτυρίδα, ενώ το έλαιο Ροδιού καταπολεμά το φριζάρισμα και βοηθά τα μαλλιά να δείχνουν γυαλιστερά και υγιή. Το Καστορέλαιο, πλούσια πηγή βιταμίνης Ε, αμινοξέων και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, συμβάλλει σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος στους θύλακες της τρίχας. Επιπλέον, είναι γνωστό για την ικανότητά του να αντιμετωπίζει την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών, ενώ παράλληλα θεωρείται και ένα ιδιαίτερα ενυδατικό και θρεπτικό έλαιο, το οποίο βοηθά στη διατήρηση των σωστών επιπέδων υγρασίας της τρίχας, λειτουργώντας και ως ασπίδα προστασίας από το σπάσιμο και την ψαλίδα. Το έλαιο Αργκάν αποτελεί ιδανική θεραπεία για τα εύθραυστα, ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν, ενώ περαιτέρω συμβάλλει και στον περιορισμό της αίσθησης της φαγούρας στο τριχωτό!

Το αιθέριο έλαιο Δεντρολίβανου έχει την ικανότητά να βελτιώνει την κυτταρική δομή της τρίχας, βελτιώνοντας τόσο το πάχος της, όσο και την γενική υγεία και ανάπτυξη των μαλλιών. Εξαίρετο αντισηπτικό, το αιθέριο έλαιο Λεβάντας καταπολεμά την πιτυρίδα, προάγει την ταχύτερη ανάπτυξη της τρίχας και απαλλάσσει από τυχόν εκζέματα που μπορεί να υπάρχουν στην περιοχή του κεφαλιού, καθώς και από την ξηροδερμία. Το αιθέριο έλαιο Κέδρου μειώνει την απώλεια των μαλλιών μέσω της εξισορρόπησης των αδένων που παράγουν το σμήγμα στο τριχωτό του κεφαλιού, ενώ το αιθέριο έλαιο Θυμαριού καθαρίζει τα θυλάκια των τριχών, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν τριχόπτωση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, προάγοντας την ανάπτυξη νέων τριχών.

Χρήση: Τοποθετείστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας ή κατευθείαν στο τριχωτό της κεφαλής. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας. Απλώστε το προϊόν από την ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε το να δράσει για 1-2 ώρες και στη συνέχεια λουστείτε κανονικά. Εναλλακτικά μπορείτε να το αφήσετε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.
Προφυλάξεις: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο, μην το καταπίνετε. Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα.

Δείτε επίσης

Χέννα Ξανθιά 200gr Health Trade
€ 9,90   € 6,90
Black Raspberry Solid Shampoo Bar 60gr Ancient Wisdom
€ 9,90
Hair & Body Mist Just Natural 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Hair & Body Mist So Velvet 100ml by Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή