Mr Cosmo Hair Tonic with Pro-Vitamin B5 Panthenol 100ml Cosmogent

€ 12,90 € 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8791
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Cosmogent
Προέλευση Hellas
Barcode 0725765033499
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

H Τονωτική Λοσιόν για τα μαλλιά με προ-βιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, πλούσιο σε ενεργά συστατικά και παράγοντες υψηλής απόδοσης, το οποίο θα προσφέρει εντατική προστασία, θρέψη και βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού σας. Ιδανικό και για την προστασία του χρώματος των μαλλιών. Οι ιδιαίτερες νότες μάνγκο και μέντας θα αφήσουν ένα αναζωογονητικό άρωμα όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νύχτας.
Με ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που δεν βαραίνει και δεν λαδώνει τα μαλλιά.

Η Πανθενόλη με τις εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες κάνει τα μαλλιά πιο απαλά, πιο ελαστικά και πιο ευκολοχτένιστα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς του τριχωτού προσφέροντας ανακούφιση από τον έντονο κνησμό ή την ξηρότητα.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ σε όλη την επιφάνεια της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Είστε πλέον ο Μr. Cosmo!
Επιστροφή στην κορυφή