Shimmering Dry Oil (Hair, Face, Body) Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8646
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608582
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υποδεχτείτε το με τα υπέροχα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης με άρωμα καρύδα-monoi της Aloe+Colors σε μία μοναδική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Salt and Pepper, η οποία τα “έντυσε” μοναδικά δημιουργώντας την Aloha in Denim, την ξεχωριστή σειρά που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή τσάντα.

Στο πάντα ανανεωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς όλα τα προϊόντα της νέας καλοκαιρινής σειράς Aloha in Denim για να έχετε το #1 καλοκαιρινό άρωμα σε κάθε αγαπημένο σας προϊόν! Ετοιμαστείτε να τα λατρέψετε… Say Aloha! Smell Coco!

Στη σειρά περιλαμβάνονται: Shimmering Dry Oil (ξηρό λάδι), Body Cream (κρέμα σώματος), Face Water (ενυδατικό νερό προσώπου), Hair and Body Mist (αρωματικό για τα μαλλιά και το σώμα), Shower Gel (αφρόλουτρο) & Home and Linen Spray (αρωματικό χώρου και υφασμάτων).

Βελούδινα απαλό, ιριδίζον λάδι πολλαπλής περιποίησης Aloha in Denim Shimmering Dry Oil από την εταιρία Aloe+Colors. Ένα μοναδικό προϊόν ενυδάτωσης, αναδόμησης και σύσφιξης της επιδερμίδας, για υπέροχη μεταξένια όψη στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το δέρμα, πολυτελή αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης και ακαταμάχητο άρωμα.

Δέκα πολύτιμα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά φυτικά έλαια σε μοναδική συνέργια με δέκα ευεργετικά εκχυλίσματα λουλουδιών και δύο ενεργά δραστικά συστατικά 100% φυτικής προέλευσης, συνδυασμός ακαταμάχητος, ο οποίος, σύμφωνα με πολλές κλινικές μελέτες, συμβάλλει στην ταχεία επιδιόρθωση, αναδόμηση και απάλυνση του δέρματος, καθώς και στη μείωση της τραχύτητας, της χαλάρωσης και του βάθους των ρυτίδων.
Ένα ελαφρύ λάδι με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων, αλλά όχι τη λιπαρότητα τους! Με προσθήκη glitter για αξεπέραστη λάμψη που αξίζετε!

Gold of pleasure oil: για εντατική θρέψη.
Passionfruit Seed Oil: για βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική φροντίδα και προστασία από τον ήλιο, τη ρύπανση και τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ιδανικό για τις ώριμες, πολύ ξηρές ή προβληματικές επιδερμίδες και για τα μαλλιά.
Tomato oil: για αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία.
Ελαιόλαδο: για ενυδάτωση, αντιγήρανση και ανακούφιση από τις δερματικές βλάβες του ήλιου.
Ηλιέλαιο: για μαλακτική, αναδομητική και φωτοπροστατευτική δράση.
Έλαιο Καρύδας: για τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και την αποκατάσταση των προστατευτικών του λειτουργιών.
Σογιέλαιο: για αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία, υποστήριξη του φραγμού υγρασίας και βελτίωση της συγκράτησης της υγρασίας στο δέρμα.
Avocado Oil: για αντιγηραντική, αναπλαστική, φωτοπροστατευτική δράση
Argan oil: αναδόμηση και επανόρθωση της επιδερμίδας και των μαλλιών
Sweet Almond Oil: για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και αποκατάσταση της ελαστικότητας και της απαλότητας της επιδερμίδας.

Γιασεμί: μαλακώνει ενυδατώνει και ενισχύοντας τις ίνες κολλαγόνου.
Παιώνια: καταπραΰνει, αναπλάθει, ενυδατώνει, διατηρεί την επιδερμίδα λεία.
Άνθη ιαπωνικής κερασιάς: ενυδατώνουν, λειαίνουν, βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος.
Νεραντζιά Προσδίδει ευχάριστη φρεσκάδα στο δέρμα.
Λεβάντα: αντιφλεγμονώδες και καθαριστικό, ενισχυτικό των αιμοφόρων αγγείων.
Σαμπούκος: ισχυρότατο αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδεις και καθαριστικές ιδιότητες.
Τριαντάφυλλο: μειώνει την ερυθρότητα, ηρεμεί, εξισορροπεί και μαλακώνει το ξηρό, ευαίσθητο, ερεθισμένο δέρμα.
Μανόλια Καταπραΰνει και μειώνει τον κνησμό και το μυρμήγκιασμα.
Ορχιδέα: πλούσιο σε μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Νυχτολούλουδο: ενυδατώνει αναγεννά και αναπλάθει εξ’ολοκλήρου και σε βάθος την επιδερμίδα.

Τρόποι χρήσης:
Πρόσωπο: Εφαρμόστε στο πρόσωπο με μικρές κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με το σέρουμ σας ή αναμειγνύοντάς το με την κρέμα προσώπου σας!

Σώμα: Απλώστε το σε νωπό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή να το αναμείξετε με την κρέμα σώματος για έξτρα ενυδάτωση!

Μαλλιά: Καλλυντική χρήση: Εφαρμόστε στις άκρες μερικές σταγόνες για ενυδάτωση και προστασία από την ψαλίδα.

Ως θεραπεία: Εφαρμόστε μία ποσότητα σε όλο το μήκος της τρίχας. Στη συνέχεια τυλίξτε τα μαλλιά σας με πετσέτα και την επόμενη μέρα λουστείτε κανονικά.
Χρησιμοποιήστε το Shimmering Dry Oil στην παραλία για έντονο μαύρισμα και περισσότερη λάμψη ή καθημερινά μετά το ντους σε υγρό ή στεγνό δέρμα ως θρεπτικό λάδι σώματος.
98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το ξηρό λάδι Aloha in Denim Shimmering Dry Oil με το αντίστοιχο Hair and Body Mist, το Shower Gel και την Body Cream της σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή