Margarita Body Sorbet Scrub 200ml Aloe Colors

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6703
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006600319
Το Margarita Body Sorbet Scrub είναι ένα απαλό, απολεπιστικό προϊόν για το σώμα από την πολυτελή σειρά Aloe+Colors της εταιρίας Aloe Plus εμπλουτισμένο με Αλόη, βιταμίνες και εκχύλισμα μαστίχας και με ένα μεθυστικό άρωμα που θυμίζει παγωμένο κοκτέιλ Margarita.

Τα πλούσια ενεργά συστατικά του ενισχυμένα με τους ιδιαίτερα λεπτούς και απαλούς του κόκκους καθαρίζουν σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να το τραυματίζουν και καθιστούν την επιδερμίδα, μεταξένια απαλή, ελαστική και φωτεινή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Η υψηλή περιεκτικότητα του Scrub σε βιολογική αλόη, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα σε βάθος, καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και εξασφαλίζει τη διατήρηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας. Επιπλέον, καθώς η αλόη και το σύμπλεγμα βιταμινών απορροφώνται από τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συμβάλουν στην παραγωγή του κολλαγόνου και στην ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Το εκχύλισμα μαστίχας, συστατικό πλούσιο σε πολυφαινόλες, λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες προφυλάσσοντας το δέρμα από τη γήρανση

Χρήση: Απλώστε σε στεγνό δέρμα με τα δάχτυλά σας κάνοντας απαλό μασάζ για να ενεργοποιηθούν οι κόκκοι και να ρευστοποιηθεί το scrub. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία απαλή λοσιόν σώματος. Επαναλάβετε δυο φορές την εβδομάδα για λαμπερή επιδερμίδα.

Συσκευασία 200ml.
Επιστροφή στην κορυφή