Κρέμα Χεριών με λάδι ελιάς, αλόη και χαμομήλι 100ml Olive-elia Macrovita

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7518
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Macrovita
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330050
Η απαλή της σύνθεση απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προστατεύει τα χέρια σαν αόρατο γάντι χωρίς να τα λιπαίνει. Με τη συχνή χρήση διατηρείται η φυσική υγρασία της επιδερμίδας, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, απαλύνονται σταδιακά οι δυσχρωμίες και τα σκούρα στίγματα και το δέρμα αποκτά μεταξένια υφή, ελαστικότητα και απαλότητα.

Οι μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες της προβιταμίνης Β5, της αλόης και της αλλαντοΐνης σε συνδυασμό με την καταπραϋντική και αντιφλογιστική δράση της καλέντουλας και του χαμομηλιού και τις καθαριστικές, και μαλακτικές ιδιότητες του ελαιολάδου, χαρίζουν βελούδινη υφή, εξαιρετική απαλότητα και λάμψη διαρκείας.

Το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε βιταμίνη Α και Ε, προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα προάγοντας παράλληλα την αναδόμηση και αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων. Η βιταμίνη Ε, ισχυρό αντιοξειδωτικό και ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός ενυδατικός παράγοντας, διαθέτει σημαντική αναπλαστική δράση, ενώ η γλυκύριζα, συστατικό με μαλακτική, αντιφλογιστική και αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αυξάνει τη φωτεινότητα και ενισχύει τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Το ζαχαροκάλαμο, πλούσιο σε γλυκολικό οξύ, είναι ιδανικό τονωτικό για το κουρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ το σιρόπι σφενδάμου συμβάλλει στη μείωση της δερματικής φλεγμονής, της ερυθρότητας, των κηλίδων και της ξηρότητας. Το έλαιο λεμονιού με τις λευκαντικές του ιδιότητες απομακρύνει σκούρες κηλίδες και στίγματα και χαρίζει λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα σε καθαρά χέρια και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Μόνο για εξωτερική χρήση.
Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 95%,
Φόρμουλα χωρίς parabens, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη.

Δείτε επίσης

Hair & Body Mist Be Lovely 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Λάδι Κυτταρίτιδας Advanced 100ml
€ 9,90
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Επιστροφή στην κορυφή