Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν 300ml by Mineral Beauty System

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6181
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 300 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290010456598
Εταιρεία Mineral Beauty System
Το Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν από την νέα σειρά Premium της εταιρίας Mineral Beauty System, εμπλουτισμένο με φυσικά Μεταλλικά Στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, εκχύλισμα Αλόης, Χαμομηλιού και ρίζας Τζίντζερ, Αμυγδαλέλαιο, Έλαιο από φύτρο Σιταριού και Βιταμίνη Ε που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν φροντίδας και περιποίησης των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Καθαρίζει, ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες, βελτιώνοντας την πυκνότητά τους και αυξάνοντας το ρυθμό ανάπτυξής τους, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη θεραπεία της πιτυρίδας. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες αποκαθιστά την ισορροπία των μεταλλικών στοιχείων και των βιταμινών της τρίχας και του δέρματος της κεφαλής, προστατεύει από την αφυδάτωση και συμβάλλει στην ανάκτηση της φυσικής γυαλάδας και της ελαστικότητας των μαλλιών. Με φίλτρο προστασίας κατά της ηλιακής ακτινοβολίας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Αμυγδαλέλαιο έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, ενώ επιπλέον, βοηθά και στην ενδυνάμωση των μαλλιών. Η αλόη περιορίζει τα συμπτώματα της πιτυρίδας, και σε συνδυασμό με το εκχύλισμα χαμομηλιού καταπραΰνει και ανακουφίζει το τριχωτό από ερεθισμούς, κνησμό και ξηροδερμία. Το έλαιο φύτρων σιταριού προσφέρει δύναμη και ισορροπία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και το δέρμα, ενώ βοηθά και στην προστασία των μαλλιών από την πιτυρίδα. Το εκχύλισμα τζίντζερ ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και τροφοδοτώντας τις ρίζες των μαλλιών με θρεπτικά συστατικά, διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει τα μαλλιά από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, το πιστολάκι, τα προϊόντα styling, προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί.

ΧΡΗΣΗ: Λουστείτε και κάντε μασάζ με τον ευεργετικό αφρό του. Αφήστε τον να επενεργήσει στα μαλλιά 2-3 λεπτά, ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Μετά το τελευταίο λούσιμο ξεβγάλτε με άφθονο νερό.


Δεν περιέχει οινόπνευμα ή χημικές προσμίξεις, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, περιέχει μόνο αγνά αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή