Σαμπουάν με Μαστίχα, Χαμομήλι και Ginkgo 250ml Kottatis

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7900
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Kottatis
Barcode 5200135110017
Φυσικό Σαμπουάν με Μαστίχα, Χαμομήλι και Ginkgo με την υπογραφή της εταιρίας Kottatis. Ο ισορροπημένος συνδυασμός φυτικών καλλυντικών συστατικών και μαστίχας αναδεικνύουν τις ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες του ξεχωριστού αυτού προϊόντος, η χρήση του οποίου προτείνεται ακόμη και για τα ξηρά ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Με την συνεχή χρήση, τα μαλλιά ξαναπαίρνουν την φυσική τους λάμψη και ομορφιά παραμένοντας ενυδατωμένα, πλούσια και υγιή. Για όλους τους τύπους μαλλιών,
Η Βιταμίνη Ε, με την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση προστατεύει τα μαλλιά και μειώνει την καταστροφή τους (και από το στέγνωμα). Η Προβιταμίνη Β5 αυξάνει τον όγκο της τρίχας, ενώ συνδυαστικά με το Χαμομήλι ασκεί σημαντική θρεπτική και καταπραϋντική δράση. Οι Πρωτεΐνες Σιταριού εισχωρώντας στο εσωτερικό της τρίχας την ενυδατώνουν εντατικά, ενώ η Μαστίχα δημιουργώντας ένα υψηλής αντιβακτηριδιακής δράσης φιλμ προστασίας, διατηρεί τα μαλλιά μαλακά και απαλά. Τέλος, το Ginkgo ως φυσικό καθαριστικό συμβάλλει σημαντικά στην καθαριότητα του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής από λιπαρότητα, ρύπους και σμήγμα.
Χωρίς: Parabens, Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες.

Συσκευασία: 250ml

Η οικογενειακή επιχείρηση Kottatis Natural Mastic Products ιδρύθηκε το 2012 στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί, στο μεγαλύτερο Μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας!

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φτιαγμένα από γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές, φυτικές πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένα από χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.
Επιστροφή στην κορυφή