Hair and Body Mist Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml Aloe Colors

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8649
Είδος Περιποίηση Μαλλιών / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608544
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υποδεχτείτε το με τα υπέροχα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης με άρωμα καρύδα-monoi της Aloe+Colors σε μία μοναδική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Salt and Pepper, η οποία τα “έντυσε” μοναδικά δημιουργώντας την Aloha in Denim, την ξεχωριστή σειρά που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή τσάντα.

Στο πάντα ανανεωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς όλα τα προϊόντα της νέας καλοκαιρινής σειράς Aloha in Denim για να έχετε το #1 καλοκαιρινό άρωμα σε κάθε αγαπημένο σας προϊόν! Ετοιμαστείτε να τα λατρέψετε… Say Aloha! Smell Coco!

Στη σειρά περιλαμβάνονται: Shimmering Dry Oil (ξηρό λάδι), Body Cream (κρέμα σώματος), Face Water (ενυδατικό νερό προσώπου), Hair and Body Mist (αρωματικό για τα μαλλιά και το σώμα), Shower Gel (αφρόλουτρο) & Home and Linen Spray (αρωματικό χώρου και υφασμάτων).

Ενυδατικό σπρέι σώματος και μαλλιών Aloha in Denim Hair and Body Mist με λεπτόρρευστη υφή και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα καρύδας και monoi από την εταιρία Aloe+Colors.

Η πλούσια σε βιταμίνες και οργανική αλόη σύνθεσή του επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος και ταυτόχρονα προσφέρει απαλό και άμεσο αρωματισμό. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.
Χαρίζει διακριτικό άρωμα που διαρκεί, μεταξένια υφή και απαλότητα στο δέρμα σας. Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Χωρίς οινόπνευμα.

Η αλόη προάγει την ανάπτυξη νέων δερματικών κυττάρων και ταυτόχρονα αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την βαθιά, εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας και την άμεση επούλωση του κατεστραμμένου δέρματος.

Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το Aloha in Denim Hair and Body Mist με την αντίστοιχη Body Cream, το Shimmering Dry Oil και το Shower Gel της σειράς.

Δείτε επίσης

Χέννα Ξανθιά 200gr Health Trade
€ 9,90   € 6,90
Hair & Body Mist Just Natural 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή