Just Breathe Hair and Body Mist 100ml Aloe Colors

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9111
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006608841
Προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινή περιποίηση του σώματος και των μαλλιών σας με το υπέροχο Just Breathe Hair & Body Mist της πρωτοποριακής σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities.

Το σπρέι σώματος και μαλλιών Just Breathe είναι ένα καινοτόμο προϊόν, ιδανικό για τη φροντίδα ακόμη και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από ερεθισμούς και χαρίζει μεταξένια, απαλότητα, καθώς και ένα μαγευτικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα χαρίζοντάς της λάμψη και αντοχή.

Το Just Breathe είναι πλούσιο σε οργανική αλόη, πολύτιμες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά,. Η αλόη έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα, ενώ οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και των μαλλιών

Η ελαφριά, αναζωογονητική υφή του θα ενισχύσει τη φυσική σας γοητεία, προσφέροντάς μια έκρηξη ενυδάτωσης!
Συνδυάστε την αρωματική δύναμη του Mist με τη φυσική οσμή του σώματός σας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό άρωμα!

Κρατήστε το στην τσάντα ή στον χώρο εργασίας για ένα γρήγορο και αναζωογονητικό ψεκασμό όποτε χρειαστεί.
Με λεπτόρρευστη υφή για άμεση απορρόφηση, χωρίς το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.
Χρήση: Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα από το σπρέι σώματος και μαλλιών Just Breathe σε καθαρό δέρμα και θα απορροφηθεί μόνο του. Δεν περιέχει οινόπνευμα. Συσκευασία: 100ml

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (*), Parfum, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-12 Dimethicone, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Pyridoxine Hcl, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Disodium Edta, Silica, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, (*) Organically Cultivated.

Δείτε επίσης

Grapefruit Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Intimate Moments by Kamasutra (Sweet Almond 100ml + Honey Dust 50gr + Feather)
€ 19,90   € 14,90
Bio 2 in 1 Massage & Waterbased Lubricant 200ml HOT Austria
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή