Light Protective Cream Every day Ryor

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7270
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007972917
Εταιρεία Ryor
Προστατευτική Κρέμα Προσώπου από την σειρά Every day της εταιρίας Ryor, εμπλουτισμένη με ευεργετικά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Με ελαφριά, υδαρή υφή, για άμεση απορρόφηση, χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. Προϊόν Δερματολογικά ελεγμένο.

Οι δραστικές ουσίες της σύστασής της θρέφουν, ενυδατώνουν, αναζωογονούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα, προάγουν την σύνθεση του κολλαγόνου αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση, ενισχύουν τη φυσική μικροχλωρίδα του δέρματος διακόπτοντας την υπερπαραγωγή σμήγματος, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα από επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις, καθώς και από το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών. Με τακτική εφαρμογή το δέρμα αποκτά μεταξένια, ματ υφή και νεανική, φωτεινή όψη.

Το εκχύλισμα μελιού μαύρης μέλισσας, το οποίο έχει υποστεί ζύμωση, έχει την ικανότητα να θεραπεύει, να ανανεώνει, να ενυδατώνει σε βάθος και να απαλύνει την επιδερμίδα επαναφέροντας τη χαμένη ζωντάνια της. Παράλληλα, χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτικά του, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων και του κολλαγόνου, διατηρώντας το πρόσωπο νεανικό και φρέσκο. Τα φυτικά εκχυλίσματα προάγουν τη ζωτικότητα, τη λάμψη και την εξισορρόπηση του δέρματος, χαρίζοντας φωτεινότητα και νεανική όψη.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο σε όλη την επιφάνεια καικάντε απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή