24ωρη Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Slow Age Super Hydro 50ml Bio Vegane

€ 16,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8460
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία Bio Vegane
Barcode 4051424582692
Η κρέμα προσώπου Slow Age 24H Super Hydro της BIO:VÉGANE με οργανικά εκχυλίσματα κόκκινης άλγης και έναν ισχυρό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και Bakuchiol εξουδετερώνει ορατά τα σημάδια της πρώτης γήρανσης του δέρματος, καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, αυξάνει την πυκνότητα κολλαγόνου του δέρματος και βελτιώνει την επιδερμίδα.
Το υαλουρονικό οξύ απλώνεται στο δέρμα σαν προστατευτικό φιλμ και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πολύτιμο τριαντάφυλλο και το θαλασσινό νερό αναζωογονούν και τονώνουν, ενώ τα ενυδατικά έλαια που περιέχει διατηρούν το δέρμα εύπλαστο. λείο και μεταξένιο.
Το τριαντάφυλλο Μγιου (Rose - Rosa Damascena) είναι ευρέως γνωστό για τις αντιγηραντικές, στυπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο περιέχει περίπου 500 ενεργά συστατικά και λειτουργεί ευεργετικά βελτιώνοντας άμεσα και αποτελεσματικά την όψη της επιδερμίδας, ενώ θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση του εκζεματώδους δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία (ένας πολυσακχαρίτη)ς, που συνθέτει το ίδιοι το σώμα μας, η οποία προσελκύει και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, δημιουργώντας ένα μη αποφρακτικό προστατευτικό φιλμ. Θεωρείται φυσικό αντιγηραντικό και λιπαντικό, ενώ παράλληλα προάγει τον σχηματισμό του κολλαγόνου και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην μείωση και λείανση των ρυτίδων και την ανάπλαση των αρθρώσεων, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Τα φύκια (algae) έχουν αντιμυκητιασική και αντιβακτηριδιακή δράση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν αποτοξινωτικές, συσφιγκτικές, και αποσυμφορητικές ιδιότητες. Χάρη στην ικανότητά τους να προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, θεωρούνται εξαιρετικό συστατικό για προϊόντα περιποίησης δέρματος κατά της γήρανσης. Επιπλέον καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα και ενεργοποιούν τη λιπόλυση. Τέλος λόγω της περιεκτικότητάς τους σε νιασίνη, συμβάλλουν στην λεύκανση του δέρματος.

Η Bio Vegane Skinfood ιδρύθηκε το 2016 στο Baden-Baden της Γερμανίας, από την BCG Baden-Baden Cosmetics Group GmbH, εταιρία με 75 χρόνια εμπειρίας στη γερμανική και διεθνή αγορά. Είναι το πρώτο Brand φυσικών καλλυντικών που εστιάζει στην υγιεινή "διατροφή της επιδερμίδας" και όλα τα προϊόντα της είναι εμπλουτισμένα με ευεργετικά Superfoods!

100% NATURE-certified
100% Vegan
100% Made in Germany

Οδηγίες Χρήσης: Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε πρώτα το Σέρουμ Αντιγήρασης της BIO VÈGANE. Κατόπιν εφαρμόστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ
Συσκευασία: 50ml

Δείτε επίσης

Καθαριστικό Gel προσώπου 250ml Aloe Colors
€ 10,90
Mr Authentic λάδι για γένια 30ml Cosmogent
€ 14,50   € 8,90
Ανδρική Κρέμα με πρόπολη 50ml από My Bee
€ 24,00
Mr Mysterious λάδι για γένια 30ml Cosmogent
€ 17,00   € 12,00
Επιστροφή στην κορυφή