After Sun Face & Body Milk Macrovita

€ 8,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6269
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316312483
Το After Sun Face and Body Milk της Macrovita είναι ένα απαλό, προστατευτικό γαλάκτωμα ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το σώμα, εξαιρετικά χρήσιμο για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Αλόης, Πανθενόλη, Λάδι Ελιάς, Ηλιέλαιο, Μέλι και Γλυκόριζα, το εξαιρετικό αυτό γαλάκτωμα ενισχύει την ενυδάτωση και την αναγέννηση της επιδερμίδας, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαύματος, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης, αναζωογονωνεί και απαλύνει το δέρμα, ενώ παράλληλα ασκεί ιδιαίτερα καταπραϋντική δράση στα κοινά συμπτώματα του ηλιακού εγκαύματος, προλαμβάνοντας το ξεφλούδισμα και διατηρώντας ομοιόμορφο το μαύρισμά σας.
Το βιολογικό εκχύλισμα Αλόης, πλούσιο σε βιταμίνες C, Ε, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα ασκεί σημαντική αντιφλογιστική δράση στο ξηρό, σκασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, λόγω παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

Η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε βάθος και ανακουφίζει το δέρμα από την αίσθηση καψίματος,
Το Λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει σημαντική αντιγηραντική δράση, παρέχοντας στο δέρμα όλα τα απαραίτητα συστατικά για να παραμένει υγιές και νεανικό.
Το Μέλι, με τα πολύτιμα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία του, καταπολεμά τις φλεγμονές και επουλώνει μικρές γραμμές και σημάδια γήρανσης. Παράλληλα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Το Ηλιελαιο διαθέτει πλούσιες μαλακτικές, αναδομητικές, αντιοξειδωτικές και φωτοπροστατευτικές ιδιότητες, ενώ η Γλυκόριζα, με την ισχυρή επανορθωτική και καταπραϋντική της δράση είναι ιδανική για την ανακούφιση από τα έντονα ηλιακά εγκαύματα.
Με λεπτόρρευστη και ελαφριά υφή που απλώνεται και απορροφάται εύκολα και προσφέρει πραγματικό αίσθημα δροσιάς και απαλότητας.

Για καθημερινή χρήση, για όλους τους τύπους δέρματος.
Χρήση: Απλώστε επαρκή ποσότητα στο πρόσωπο (εκτός από την περιοχή των ματιών) και στο σώμα, μετά την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.

Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόνη και parabens.

88% φυσική σύσταση

Δείτε επίσης

Purifying Face Soap 100% φυσικό Aphrodite’s Secret
€ 14,90
Cleanser & Make up Remover 100ml by Venus Secrets Organics
€ 5,80
Aντιρυτιδική Κρεμα Νυκτός Olivellenic 50ml
€ 18,90
Caviar Micellar Water 300ml Olive Touch
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή