Aντιγηραντική Κρέμα Νυκτός by Biofresh

€ 17,90 € 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2622
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Η Ultra Αctive Night Cream της Biofresh είναι μια κρέμα νύχτας η οποία προσφέρει τη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση που έχει ανάγκη το ώριμο δέρμα. Η σύνθεση αυτή διεγείρει το μηχανισμό αυτοπροστασίας των ιστών, αναπληρώνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και μειώνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Χάρη στο 100% αγνό έλαιο βουλγαρικού τριαντάφυλλου και τα υψηλής ποιότητας υλικά, το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό, αναζωογονημένο και εμφανώς ανανεωμένο.

Εμπνευσμένη από μία φυσική προσέγγιση, η εταιρεία Biofresh έχει αναπτύξει μια νέα σειρά καλλυντικών, τη Regina Floris, βασικό συστατικό της οποίας απότελεί το ροδέλαιο της Βουλγαρίας, το ακριβότερο αιθέριο έλαιο στον κόσμο,. Το πολύτιμο αυτό συστατικό παράγεται από το φυτό Rosa damascena και περιέχει πάνω από 300 ωφέλιμες ουσίες για το ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί ένα ελιξίριο ζωής που χρησιμοποιείται ευρέως στην καλλυντική και φαρμακευτική βιομηχανία. Το αιθέριο έλαιο βουλγαρικού τριαντάφυλλου διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή και αναπλαστική δράση. Έχει την ικανότητα να θρέφει και να συσφίγγει τους γηρασμένους ιστούς του δέρματος, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο. Επιπλέον, το απαλό, μαγευτικό του άρωμα δρα θεραπευτικά, απόμακρύνοντας το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα.

Η σύνθεση της κρέμας Ultra Αctive Night Cream απότελείται επίσης από ευεργετικά συστατικά όπως το ροδόνερο, το οποίο αναζωογονεί το δέρμα και απόμακρύνει τις τοξίνες, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο, προϊόντα που θρέφουν σε βάθος, διεγείρουν τη σύνθεση του κολλαγόνου, και επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος. Περιέχει ακόμα λευκό πηλό, για ήπια απόλέπιση των νεκρών κυττάρων, καθώς και Βιταμίνη Е, ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, το συστατικό Q10, καθώς και το υαλουρονικό οξύ συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων και προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση. Το χαμομήλι, η αλόη, η λεβάντα και η καλέντουλα καταπραΰνουν και μαλακώνουν το ευαίσθητο δέρμα. Η αργιλερίνη, μια καινοτόμος σύνθεση του προϊόντος, καταπόλεμά σε βάθος τη χαλάρωση των μυϊκών ινών, λειαίνει τις ρυτίδες και διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση, παρέχοντας ένα μακροχρόνιο απότέλεσμα ανόρθωσης των ιστών του δέρματος.

Τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Biofresh απότελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν Parabens, συνθετικά χρώματα, συστατικά ζωικής προέλευσης και προϊόντα πετρελαίου.
Επιστροφή στην κορυφή