Λάδι Προσώπου για Ερεθισμένο Δέρμα και Ακμή 20ml Bioleon

€ 16,90 € 13,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5222
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία Bioleon
Barcode 5200123575033
Το Λάδι Περιποίησης Προσώπου για Ερεθισμένο – Ακνεϊκό Δέρμα της bioLEON με 100% φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια, Τεϊόδεντρου, Λεβάντας και Γερανιού σε βάση φυτικής γλυκερίνης είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας που υποφέρει από ερεθισμούς, κοκκινίλες και ακμή.

Η φυτική Γλυκερίνη είναι σημαντικό ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα, καθώς συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα μας διατηρώντας το απαλό και ενυδατωμένο. Το Τεϊόδεντρο είναι από τα πλέον θεραπευτικά αιθέρια έλαια με ισχυρές αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ευεργετικό για ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ακμής. Διαλυμένο σε κάποιο φυτικό έλαιο βάσης είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τις λιπαρές - ακνεϊκές επιδερμίδες. Η Λεβάντα είναι ηρεμιστική και απολυμαντική, ενώ επιδεικνύει και ισχυρή επουλωτική και αναγεννητική δράση. Ιδανική για την καταπολέμηση δερματολογικών προβλημάτων, μολυσματικών ή αλλεργικών, όπως ακμή, ψωρίαση, κνησμός, έκζεμα. Το αιθέριο έλαιο Γεράνι διαθέτει πλούσιες στυπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι εξισορροπιστικό, κατευνάζει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς του δέρματος και καταπολεμά τις λοιμώξεις και τους μύκητες, ενώ είναι ιδανικό στην ακμή και το έκζεμα. Όταν προστίθεται σε κάποιο λάδι για μασάζ, καταπολεμά την ξηρότητα και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.

Χρήση για το πρόσωπο: Aπλώστε 5-10 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες και μάσκες προσώπου.
Για σώμα: Αναμείξτε 15-20 σταγόνες σε λάδι ή κρέμα σώματος.

Tipp: Είναι προτιμότερο χρησιμοποιείτε το λάδι περιποίησης προσώπου το βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι επανορθωτικοί μηχανισμοί και η κυτταρική ανανέωση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο δεκτική στα ενεργά συστατικά του ελαίου.

Η bioLEON έχει σκοπό τη διάθεση προϊόντων ατομικής φροντίδας, 100% φυτικής προέλευσης, βιολογικά ή συμβατικά, χωρίς συνθετικά, ζωικά πρόσθετα και χημικές ουσίες.

Τα Λάδια περιποίησης προσώπου είναι η τελευταία μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Εμπλουτισμένα με αγνά, 100% καθαρά αιθέρια έλαια προσφέρουν σύσφιγξη, εξισορρόπηση, αντισηψία και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία και θεωρείται το “κλειδί” για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.
Λόγω της λιποφιλικής τους ιδιότητας (έχουν πολύ μικρότερη μοριακή δομή), τα λάδια περιποίησης προσώπου μπορούν να διεισδύουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα βαθιά και διαρκή ενυδάτωση.
Επιστροφή στην κορυφή