Ενυδατική Κρέμα Ματιών και Χειλιών με βιολογικό λάδι ελιάς, καφεΐνη και εκχύλισμα αγγουριού 15ml Olive Touch

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6733
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Propharm
Barcode 5200123390025
Βάρος 15 ml
Ενυδατική Κρέμα Ματιών και Χειλιών με βιολογικό λάδι ελιάς, καφεΐνη και εκχύλισμα αγγουριού από την εταιρία Olive Touch. Ένα μοναδικό προϊόν φροντίδας και προστασίας της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με καινοτόμα ενεργά συστατικά, το οποίο από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές θα λειάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και του άνω χείλους, θα μειώσει αισθητά τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, χαρίζοντας στο βλέμμα σας λάμψη, ζωντάνια και νεανικότητα Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Με λεπτόρρευστη υφή για γρήγορη απορρόφηση χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας.

Το ελαιόλαδο, συστατικό πλούσιο σε μαλακτικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλοντας παράλληλα στη διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικότητάς της.

Το υαλουρονικό οξύ αναδομεί και αναπλάθει το δέρμα αυξάνοντας τα επίπεδα του κολλαγόνου και προάγοντας την ανανέωση των κυττάρων, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες αναστέλλοντας τη διαδικασία γήρανσης και προσφέρει ελαστικότητα, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Το εκχύλισμα αγγουριού δρα καταπραϋντικά, τονωτικά και συσφιγκτικά στην επιδερμίδα, ενώ λόγω της περιεκτικότητάς του σε ασκορβικό και καφεϊκό οξύ μειώνει το οίδημα και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στην περιοχή των ματιών.

Η καφεΐνη δρα συσφιγκτικά και τονωτικά στην ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, απαλείφει τους μαύρους κύκλου, και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στο βλέμμα.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα της κρέμας κάτω και στα πλάγια των ματιών, καθώς και στην περιοχή πάνω από το άνω χείλος και κάντε ελαφρύ μασάζ.
Επιστροφή στην κορυφή