Αντιγηραντικός Ορός Προσώπου & Λαιμού 30ml Olive Gold 0.2

€ 30,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7449
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Barcode 5205827400049
Αντιγηραντικός Ορός Προσώπου και Λαιμού ειδικά σχεδιασμένος για βαθιά ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία με την υπογραφή της OLIVE GOLD 0.2.

Το βιολογικό ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας 0.2, η βιολογική αλόη, ο ελίχρυσος, το βούτυρο καριτέ (detoxyl) και το υαλουρινικό οξύ συνδυάζονται σε έναν υπέροχο, λεπτόρρευστο ορό για το πρόσωπο και το λαιμό, ο οποίος θα εξασφαλίσει πλούσια, βαθιά ενυδάτωση στα δερματικά κύτταρα, χαρίζοντας λάμψη, ζωντάνια και νεανική όψη στην επιδερμίδα και παράλληλα θα βοηθήσει το δέρμα να επανακτήσει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Τέλος, θα ενισχύσει σημαντικά τα αποτελέσματα των προϊόντων που ήδη χρησιμοποιείτε για την καθημερινή σας περιποίηση. Με βελούδινη, άμεσα απορροφήσιμη υφή . Δεν βαραίνει και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε θρεπτικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ η aloe vera επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και την ανανέωση των κυττάρων, καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου και περιορίζοντας τις ρυτίδες. Λόγω των σημαντικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, ο ελίχρυσος ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ χάρη στην στυπτική του δράση τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς. Επίσης, ως ισχυρό επουλωτικό, μειώνει τις κοκκινίλες και ηρεμεί τους ερεθισμούς . Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος βελτιώνοντας την ελαστικότητα και ενισχύοντας την αναγέννηση της επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.Λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές.
Δεν περιέχει ορυκτέλαια, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, σιλικόνη και parabens
Συσκευασία 30ml

Η νέα σειρά καλλυντικών OLIVE GOLD 0.2 τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Με βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον “υγρό χρυσό” της Κρητικής Γης (ένα εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας) και μία μεγάλη ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως άριστης ποιότητας φυτικά έλαια και μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων, τα νέα καλλυντικά προϊόντα OLIVE GOLD 0.2 υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη υγείας και ομορφιάς που πάντα ονειρευόσαστε.

Δείτε επίσης

Καθαριστικό με Άργιλο Naturally Thinking 1lt
€ 34,90   € 19,90
Μάσκα Προσώπου με βασιλικό πολτό 50ml Disoline Elixirio
€ 11,90   € 9,00
Μάσκα Προσώπου Καθαριστική 70ml OlivAloe
€ 13,90
Tonic Lotion OlivAloe
€ 8,50
Επιστροφή στην κορυφή