Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου & Ντεμακιγιάζ με Καρθαμέλαιο 250ml Sapon Skin Care

€ 12,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6994
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 250 ml
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180264
Πλούσιας υφής γαλάκτωμα καθαρισμού από την εταιρία Sapon Skin care εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια από Ατρακτυλίδα, Αμύγδαλο και Ρίκινο και συνδυασμένο μοναδικά με βούτυρο κακάο και καριτέ για μοναδική αίσθηση καθαρισμού και απαλότητας.

Η υπέροχη υφή του αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ, απομακρύνει σκόνη και ρύπους χωρίς να διαταράσσει το μικροβίωμα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και αναζωογόνηση.

Η ατρακτυλίδα ή αλλιώς καρθαμέλαιο, χάρη στην υψηλότατη περιεκτικότητά της σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (λινολεϊκό οξύ) – μεγαλύτερη από οποιοδήποτέ άλλο φυτικό λάδι - είναι ιδιαίτερα ενυδατική και μαλακτική για την επιδερμίδα, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και λάμψη. Επίσης, θεωρείται ιδανική και για την περιποίηση των ακνεϊκών δερμάτων καθώς το λινολεϊκό οξύ σε συνδυασμό με το σμήγμα απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και απομακρύνει τα μαύρα στίγματα που προκαλούν σπυράκια. Τέλος, λόγω της πλούσιας σε βιταμίνη Ε συνθεσής της ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης και απαλύνοντας τα ήδη υπάρχοντα.

Το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο, πηγές πλούσιες σε βιταμίνη Ε, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ διαθέτουν σημαντικές ενυδατικές, μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες για το δέρμα, ενώ το καστορέλαιο θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα λιπαντικά της επιδερμίδας, καθώς μέσω τη συμβολής του στη δημιουργία προστατευτικής μεμβράνης, η οποία παρεμποδίζει την εξάτμιση του νερού από τους πόρους, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο για περισσότερο χρόνο. Σημαντικές είναι επίσης και οι ιαντιφλεγμονωδεις και αντιοξειδωτικές του δράσεις, οι οποίες όπως πιστεύεται βοηθούν σημαντικά στην καταπολέμηση της ακμής.

Χρήση: Εφαρμόστε σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό και κάνετε απαλό μασάζ. Αφαιρέστε με ένα βαμβακερό δισκάκι ντεμακιγιάζ. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.
Free of: Silicone / paraffin oil /propylene glycol

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή