Elementa (Tens) Serum Peptide + Hybiscus 2% 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8592
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 8029182011170
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa. της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς. Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου.

Συμπυκνωμένος Ορός Προσώπου Elementa TENS - Peptide + Hybiscus 2% της Bioearth, εμπλουτισμένος με πεπτίδια Ιβίσκου 2%, μέσα σε μία ενεργή βάση με οργανικό χυμό Αλόης και υψηλής-τεχνολογίας υαλουρονικό οξύ φυσικής ζύμωσης. Η ιδανική λύση για σφριγηλή, ελαστική επιδερμίδα, γέμισμα των ρυτίδων και μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Τα πεπτίδια είναι ενώσεις που αποτελούνται από αμινοξέα, τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για τις πρωτεΐνες, τις ορμόνες, τα ένζυμα και τους ιστούς του σώματος.
Τα καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν πεπτίδια, λειτουργούν «επικοινωνώντας» με τα κύτταρα της επιδερμίδας για να εκτελέσουν ορισμένες βασικές λειτουργίες που την ενισχύουν. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται συχνά καθώς βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει την χαμένη λάμψη, ζωντάνια, ελαστικότητά και σφριγηλότητα!

Τα 56 ολιγοπεπτίδια που εκχέονται από τους σπόρους του Ιβίσκου είναι γνωστά για την πλούσια τονωτική, καταπραϋντική και συσφικτική τους δράση. Παράλληλα θεωρούνται φυσικό αντιοξειδωτικό, το οποίο μειώνει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα του προσώπου.

Η Aloe Vera με τις πλούσιες αντιβακτηριακές της ιδιότητες, καταπολεμά αποτελεσματικά ιούς, βακτήρια και μύκητες, ενώ με την σημαντική αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και αναζωογονητική της δράση συμβάλλει στη μείωση του κνησμού και των δερματικών ερεθισμών, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο, δροσερό και λαμπερό. Τέλος, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης.

Χάρη στη σύνθεσή του, ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα βοηθητικός σε ώριμες επιδερμίδες άνω των 40 ετών.

Χρήση: Απλώστε 2-3 σταγόνες σε καθαρό δέρμα απευθείας στο πρόσωπο το λαιμό και το ντεκολτέ πριν την κρέμα ή προσθέστε το μέσα στην κρέμα βάσης το πρωί ή το βράδυ και κάντε ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα σας
Ένας ενισχυτικός ορός που “δουλεύει” όλη την ημέρα ή τη νύχτα, ενώ κοιμάστε.

15ml
Επιστροφή στην κορυφή