Μάσκα Προσώπου με Καλέντουλα , Αλλαντοϊνη και βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics 80ml

€ 21,90 € 20,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6268
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 80 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391010410
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Μάσκα προσώπου της Venus Secrets Organics, εμπλουτισμένη με βλέννη σαλιγκαριού, εκχυλίσματα ελιάς, καλέντουλα, αλόη, χαμομήλι, πρωτεΐνες σιταριού και αλλαντοΐνη, που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα ξεχωριστό προϊόν καλλυντικής περιποίησης του προσώπου που θα σας καταπλήξει. Τα πλούσια ενεργά συστατικά της, άριστα συνδυασμένα, παρέχουν ισχυρή επιδιορθωτική, συσφικτική, ενυδατική και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα δημιουργώντας έναν προστατευτικό φραγμό, σφραγίζουν την υγρασία στο δέρμα προστατεύοντάς το από την ξηρότητα και την ρύπανση.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της βλεννίνης είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Η υψηλή της περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ, αλλαντοΐνη και βιταμίνες, της προσδίδουν σημαντικές προστατευτικές, εξομαλιντικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Στον τομέα της κοσμετολογίας, η χρήση του εκχυλίσματος Σαλιγκαριού επιβραδύνει τη γήρανση του δερματικού ιστού, μειώνει το βάθος των υπαρχουσών ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και τις επιπτώσεις λειτουργίας των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση των ουλών και λοιπών ελαττωμάτων της επιδερμίδας συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισής της.

Ο βιολογικός χυμός Αλόης, τα εκχυλίσατα Ελιάς και οι Πρωτεΐνες Σιταριού ενυδατώνουν σε βάθος, αναζωογονούν και απαλύνουν την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ελαστική. Τα εκχυλίσματα Χαμομηλιού και Καλέντουλας καταπραΰνουν και ηρεμούν το δέρμα προστατεύοντάς το από κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Η Αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.
Χρήση: Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με νερό. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή