Ορός προσώπου 24ωρης Επανόρθωσης με βλέννα σαλιγκαριού 40ml Venus Secrets

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9041
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200391006291
Ο Ορός προσώπου 24ωρης Επανόρθωσης με πρωτεΐνες, βιταμίνες, κολλαγόνο και ελαστίνη από τη βλέννα του σαλιγκαριού, καθώς και έλαιο αργκάν, αλόη και ελιά της Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης και φροντίδας, ιδανικό για 24ωρη εντατική ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού, το οποίο θα χαρίσει απαλή, λεία υφή, λάμψη και υγεία στο δέρμα σας.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της βλεννίνης είναι γνωστές από την αρχαιότητα, καθώς ο Ιπποκράτης τη χρησιμοποιούσε για ποικίλους ιατρικούς σκοπούς. Η υψηλή της περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ, αλλαντοΐνη και βιταμίνες, τής προσδίδουν σημαντικές προστατευτικές, εξομαλιντικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Στον τομέα της κοσμετολογίας, η χρήση του εκχυλίσματος σαλιγκαριού επιβραδύνει τη γήρανση του δερματικού ιστού, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και τις επιπτώσεις της λειτουργίας των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση των ελαττωμάτων της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της όψης της.

Η αλόη βέρα είναι πλούσια σε σημαντικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς, διατηρώντας την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου, επιδεικνύοντας προληπτική δράση κατά των ρυτίδων.

Το ελαιόλαδο, πολύτιμο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο απαλό και ελαστικό.

Το λάδι αργκάν επιδεικνύει ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνει και αναδομεί τα κύτταρα σε βάθος, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα, μειώνει σημάδια, ερεθισμούς και ουλές, ενώ παράλληλα καταπολεμά τη γήρανση, προλαμβάνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης.

Η πανθενόλη, η πιο γνωστή για τις καταπραϋντικές, αναπλαστικές και αναζωογονητικές της ιδιότητες στο δέρμα, βιταμίνη, εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα και προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων και την ταχεία αποκατάσταση των ερεθισμών.

Η αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητά του.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το προϊόν σε καθαρό πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα σας.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο.
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
40ml

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή