Αποτοξινωτικός Ορός Προσώπου με Φασκόμηλο 5ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6029
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009634
Αποτοξινωτικός Ορός Προσώπου, εμπλουτισμένος με Φασκόμηλο, εκχύλισμα Τεϊόδεντρου, Λεμόνι και Πρόπολη από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την αποτοξίνωση και τόνωση του δέρματος. Μετά τη χρήση θα νοιώσετε την επιδερμίδα σας πεντακάθαρη, απαλή και λαμπερή, χωρίς θαμπάδα και ατέλειες.

Το εκχύλισμα Φασκόμηλου, συστατικό με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και καταπραϋντική δράση, προάγει σημαντικά την ανανέωση των κυττάρων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας και της νεανικότητας της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα Τεϊόδεντρου θεωρείται ένας από τους αποτελεσματικότερους αντιμικροβιακούς παράγοντες στον κόσμο καθώς καταπολεμά τα βακτήρια και τα μικρόβια που αναπτύσσονται στην επιδερμίδα του προσώπου, διατηρώντας την απαλλαγμένη από κηλίδες, θαμπάδα και ατέλειες, χωρίς να την αφυδατώνει.

Το Λεμόνι, γνωστό για την πλούσια αποτοξινωτική και αναζωογονητική του δράση συμβάλλει στην τόνωση του δέρματος και στη μείωση της θαμπάδας.

Η Πρόπολη διαθέτει αξιόλογες αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιποίηση του θαμπού κουρασμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή