Step 7 Gold 23K Αντιρυτιδικός Ορός προσώπου με Χρυσό 30ml Apiarium

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8423
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Barcode 80564557347399
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, τη νέα πολυτελή σειρά περιποίησης προσώπου Apiarium Gold της εταιρίας Bioleon, με σύνθεση πλούσια σε νανοσωματίδια χρυσού.

Τα οφέλη του χρυσού για το δέρμα είναι πάρα πολλά.
Ο κολλοειδής χρυσός, γνωστός επίσης και ως «νανοχρυσός» ή «νανοσωματίδια χρυσού», σύμφώνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, προάγει την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, και βοηθά στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από περιβαλλοντικούς ρύπους και χρόνιες βλάβες από τον ήλιο, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή του δέρματος και να επιταχύνουν την εμφάνιση της γήρανσης.

Επίσης, διαθέτει πλούσιες αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονωδών καταστάσεων όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή άλλες παθήσεις του δέρματος, αλλά και ισχυρή αντιοξειδωτική και αντισηπτική δράση, η οποία επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης των πληγών. Τέλος βοηθά σημαντικά στη διείσδυση των υπολοίπων ενεργών ουσιών του καλλυντικού προϊόντος, κάνοντάς το πιο δυνατό και αποτελεσματικό στη θεραπεία, ενώ οι μικροσκοπικές κηλίδες του χαρίζουν στο δέρμα διακριτική λάμψη και φωτεινότητα, καθώς είναι μέταλλο υψηλής ανακλαστικότητας.

To Gold Face Serum Anti-age Action της πολυτελούς σειράς Apiarium Gold είναι ένας ισχυρός ορός αντιγήρανσης με υψηλό επίπεδο διείσδυσης, εμπλουτισμένος με καθαρό χρυσό (Pure Gold), DMAE και πλούσια ενεργά συστατικά, ο οποίος από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, θα βελτιώσει τον τόνο και θα χαρίσει σφριγηλότητα, νεανικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Ο καθαρός χρυσός 23 καρατίων που δημιουργήθηκε από χρυσοχόους της Φλωρεντίας, με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αναπλάθει το δέρμα, ενώ οι μικρο-κρύσταλλοί του, είναι χρήσιμοι για το γέμισμα των ρυτίδων και τα μικροανάγλυφα του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στις ανακλαστικές του ιδιότητες, δημιουργεί οπτική αντίληψη μειωμένων ρυτίδων.

Το DMAE (διμεθυλ-αμινο-αιθανόλη ή αλλιώς διμεθυλ-αιθανολαμίνη) βελτιώνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, δημιουργώντας ισχυρό σύσφικτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και το λαιμό, ενώ παράλληλα, χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα, μειώνει τις ρυτίδες και φωτίζει το δέρμα.

Στη σύνθεσή του έχουν προστεθεί επιπλέον ισχυρά ενεργά συστατικά, όπως: γλυκολικό οξύ, το οποίο δρα ως καταλύτης για τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου, βιοφαινόλες κόκκινου σταφυλιού, οι οποίες είναι ικανές να αναστέλλουν τη δραστηριότητα των μεταλλοπρωτεϊνασών και ένα αποκλειστικό πρεβιοτικό που βοηθά στη διατήρηση της τέλειας ισορροπίας της μικροχλωρίδας του δέρματος.
Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και θρέφει επιδερμίδα σε βάθος και τα βιομιμητικά πεπτίδια, αναγνωρισμένα για τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες, τη διατηρούν νεανική και σφριγηλή.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μερικές σταγόνες ορού σε καθαρό πρόσωπο και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Κατόπιν συνεχίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Step 7
Συσκευασία: 30ml
Επιστροφή στην κορυφή