Dazzled Super Anti-Aging Eye Serum 20ml Blossom Beauty

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9040
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Blossom Beauty
Εξαιρετικά δραστικό προϊόν, με ενεργά συστατικά τελευταίας γενιάς.
Άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο άνω βλέφαρο αλλά και στην κάτω περιοχή των ματιών μέσα σε μόλις 14 ημέρες!!

Περιλαμβάνει εκχύλισμα άγριας κίτρινης ρίζας γεντιανής ενισχυμένο με ζύμωση με ένα σπάνιο βακτήριο από αερόβια. Αναδομεί το δέρμα, ενισχύει τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά την ενυδάτωση του δέρματος με απαλυντικές επιδράσεις στις ρυτίδες ενώ τονώνει το δέρμα.

Στοχεύει σε 6 διασυνδεδεμένες βιολογικές οδούς (προσέγγιση πολλαπλών οδών) που σχετίζονται με το οξειδωτικό στρες, τη φλεγμονή, την αγγειογένεση, τη λεμφική λειτουργία, τη γλυκοζυλίωση και τη γήρανση της δερματικής μήτρας, για την αντιμετώπιση της γήρανσης του περιγράμματος των ματιών. Το DAZZLEDLYS ανασηκώνει τα άνω βλέφαρα και μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες των ματιών, με ορατά αποτελέσματα σε μόλις 14 ημέρες. Το DAZZLED παρέχει ολική αναζωογόνηση του περιγράμματος των ματιών, για βλέμμα που αψηφά το χρόνο!!

Χρήση: πρωί ή και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Φοριέται μόνο του χωρίς να ακολουθεί ή να προηγείται άλλο καλλυντικο προϊόν.
Συνδύασε το με τα Beauty reusable eye patches για ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση ή εάν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν τονωτική μάσκα ματιών μέσα στην ημέρα.
Επιστροφή στην κορυφή