Hellow Glow Serum βιταμίνης C, με Νιασιναμίδη & 23Κ χρυσό 30ml Blossom Beauty

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8798
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Blossom Beauty
Προέλευση Hellas
Serum βιταμίνης C ενισχυμένο με Νιασιναμίδη και 23Κ χρυσό για κάθε τύπο επιδερμίδας.
Προσφέρει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης, να ενισχύσει την ελαστικότητα καθώς και τη σύσφιξη του δέρματος, ακόμη και τη δερματική μικροκυκλοφορία. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενώ συγχρόνως δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και την αναδομεί.

Περιέχει πυρίτιο, το οποίο είναι ένα κορυφαίο συστατικό στα συμπληρώματα αντί-γήρανσης, επειδή είναι απαραίτητο στον σχηματισμό και τη διατήρηση του συνδετικού ιστού του σώματος, όπως και το κολλαγόνο. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, κάτι που το καθιστά ακόμα πιο σημαντικό για την καθυστέρηση των σημαδιών του χρόνου.

H νιασιναμίδη βοηθά στη μείωση της ακμής, στην εξασθένιση του αποχρωματισμού, στην επούλωση των πληγών και στην καθυστέρηση της γήρανσης. Είναι χρήσιμη για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των μεγάλων πόρων του δέρματος.
Τα συστατικά που περιέχονται όπως για παράδειγμα, η νιασιναμίδη θεωρούνται ευέλικτα, που λειτουργούν εξαιρετικά με συστατικά όπως η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη C και τα άλλα αντιοξειδωτικά που περιέχονται σε αυτό το serum.

Τέλος χάρη στο συνδυασμό υδρολυμένων γλυκοζαμινογλυκάνων και καφεΐνης, θεοφυλλίνης, θεοβρωμίνης αλλά και τα πρόδρομα μόρια Η/Α βοηθούν στη διείσδυση των δραστικών σε βαθύτερα επιδερμικά στρώματα και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους, αλλά προσφέρουν με μακροπρόθεσμη χρήση, αποσυμφόρηση των ιστών και «σμίλευση» του προσώπου.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με την κρέμα θεραπείας Esperis.

*Δερματολογικά ελεγμένο – φάκελος ΕΟΦ

Δείτε επίσης

24ωρη Κρέμα Rose Water by Life Secrets
€ 29,90   € 24,90
Elementa (Purify) Serum Zinc + Niacinamide 11% 15ml Bioearth
€ 8,90
Mr Cosmo λάδι για γένια 30ml Cosmogent
€ 14,00   € 8,20
After Shave Balsam OlivAloe 100ml
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή