Rejuvenate Night Cream με εκχύλισμα μελιού 50ml by Wholly

€ 24,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6325
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους 100% φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους

Φροντίστε την επιδερμίδα του προσώπου σας ενόσω κοιμάστε με την βελούδινη, φυσικά αρωματισμένη κρέμα νυκτός Rejuvenate Night Cream από την εταιρία Wholly και νοιώστε το δέρμα σας φρέσκο, λαμπερό και αναζωογονημένο, όπως ποτέ ξανά.
Εμπλουτισμένη με επιλεγμένα φυτικά έλαια, θρεπτικά βούτυρα, άριστης ποιότητας εκχυλίσματα και πολύτιμα ενεργά συστατικά, η Rejuvenate Night Cream συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας και την ελαστικότητας του δέρματος, απαλύνει σε βάθος την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ ασκεί παράλληλα και ισχυρή αντιγηραντική προστασία.
Το Εκχύλισμα Μελιού, φυσικό αντιβακτηριδιακό, διαθέτει σημαντικές αντιερεθιστικές ιδιότητες και ως εκ τούτου θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση των ευαίσθητων επιδερμίδων. Είναι πλούσια πηγή σακχάρων, βιταμινών, ανόργανων ουσιών και αντιοξειδωτικών, συστατικά τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος και προστατεύουν το δέρμα.
Το Έλαιο αβοκάντο είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό έλαιο, το οποίο καταπολεμά εξαιρετικά τα σημάδια της γήρανσης και είναι ιδανικό για χρήση σε ώριμη επιδερμίδα. Πλούσιο σε βιταμίνες (B1, B2, A , D και λεκιθίνη) και ανόργανα συστατικά (φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο) εισχωρεί εύκολα στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος προσφέροντάς της εντατική θρέψη ενυδάτωση και προστασία.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα βιοπολυμερές, το οποίο παράγεται φυσιολογικά στο σώμα και έχει την ικανότητα να δεσμεύει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα του και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Το Έλαιο νυχτολούλουδο, πλούσια, φυσική πηγή γάμμα λινολενικού οξέος (GLA), προάγει την ενυδάτωση και αναγέννηση των κυττάρων, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ διαθέτει και σημαντική αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση. Ιδανικό για την περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το Βούτυρο καριτέ θεωρείται συστατικό βαθιά ενυδατικό, προστατευτικό και επουλωτικό, ιδανικό για την περιποίηση του ξηρού και ταλαιπωρημένου δέρματος.
Η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Α βοηθά στην αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων, ενώ το ολεϊκό οξύ (ωμέγα-9) και οι φυτοστερόλες της σύστασής του ανανεώνουν την βασική στοιβάδα της επιδερμίδας και καθιστούν το δέρμα φρέσκο και μαλακά

Η Rejuvenate Night Cream έχει πλούσια υφή, και υπέροχο διακριτικό άρωμα Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας
Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλα και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.


Ingredients/ Συστατικά: Aqua, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glyceryl Rosinate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cera Alba, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Parfum*, Mel Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Limonene, Geraniol, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
*natural concentrate

Παράγονται στην Ελλάδα/ Made in Greece
Επιστροφή στην κορυφή