Μαύρη Ορχιδέα Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2785
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903351
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Μαύρη Ορχιδέα "ανοίγει" με έντονες νότες βερίκοκου, saffron, μανταρινιού και μούρων που συνοδεύονται από μία λουλουδένια "σύνθεση" γιασεμιού, ορχιδέας, ηλιοτρόπιου και μπελαντόνας. Όλα αυτά πάνω σε μία βάση μελιού, σανταλόξυλου, κεχριμπαριού, πατσουλί και βανίλιας. Ένα απλά "μεθυστικό" άρωμα.

Το έλαιο Μαύρη Ορχιδέα είναι ανοιχτό καφετί και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Λεμόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Κεχριμπάρι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Κανέλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Εξωτικά Φρούτα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Σανταλόξυλο Mysore Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή