Κεραλοιφή Επιχείλιου Έρπητα 30ml Disoline

€ 8,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6571
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100639
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για τον Επιχείλιο Ερπητα από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με ποικίλα ευεργετικά συστατικά, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση του επιχείλιου έρπητα, αμβλύνοντας ταυτόχρονα τα δυσάρεστα συμπτώματα που τον συνοδεύουν. Καταπραΰνει και απαλύνει άμεσα τη φλεγμονή και σταματά το αίσθημα κνησμού.

Το μελισσοκέρι διαθέτει πλούσιες αντισηπτικές,. αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Κατά την εφαρμογή του δημιουργεί ένα είδος μεμβράνης στο δέρμα, η οποία το προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, επιτρέποντάς του όμως ταυτόχρονα να “αναπνέει”.

Σε συνδυασμό με το αγριέλαιο προσφέρει επιπλέον, θρέψη τόνωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ενώ ο εμπλουτισμός του με βιολογικό μέλι και βαλσαμέλαιο, δύο συστατικά με πλούσιες αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές και αναπλαστικές ιδιότητες, το καθιστά εξαιρετικό επουλωτικό και καταπραϋντικό καθώς ηρεμεί άμεσα την ερεθισμένη περιοχή ανακουφίζοντας παράλληλα από τον κνησμό.

Το αιθέριο έλαιο θυμάρι πλούσιο σε αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες βοηθά στην πρόληψη των μολύνσεων, ενώ καταπραΰνει και από την δυσάρεστη φαγούρα.
Το αιθέριο έλαιο γεράνι διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη, επουλωτική και αναλγητική δράση. Θεωρείται ότι συμβάλλει στην μείωση του οιδήματος στην προσβεβλημένη περιοχή, με αποτέλεσμα στη χαλάρωση των νεύρων που προκαλούν κνησμό.
Το αιθέριο έλαιο λεμόνι θεωρείται έξοχο στυπτικό, αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο και αναζωογονητικό, ενώ η λεβάντα ένα από τα σπουδαιότερα καταπραϋντικά της φύσης

Συστατικά: μελισσοκέρι βιολογικό μέλι, αγριέλαιο, βαλσαμέλαιο, γεράνι, λεβάντα, λεμόνι, θυμάρι

Δείτε επίσης

Ψωρίαση, Έκζεμα 40ml DisoLine Elixirio
€ 10,00
Βυζαντινή Κεραλοιφή με Αγριέλαιο DisoLine Elixirio
€ 13,90   € 10,90
Tattoo Κεραλοιφή 30ml Disoline Elixirio
€ 10,00
Κεραλοιφή για Κιρσούς 40ml Disoline Elixirio
€ 10,00
Επιστροφή στην κορυφή