Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 450gr by Mineral Beauty Systems

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6179
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 450 gr
Προέλευση Israel
Barcode 7290108470567
Εταιρεία Mineral Beauty System
Η Dead Sea Pure Mud Mask της εταιρίας Mineral Beauty System, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, γνωστή και ως "μαύρη λάσπη" είναι ένα μοναδικό προϊόν, πλούσιο σε οργανικά ιζήματα και ορυκτά σωματίδια από τη Νεκρά Θάλασσα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος δερματικών παθήσεων και διαταραχών, όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η ακμή, τα σπυράκια και οι φλεγμονές. Επιπλέον, η ικανότητά της να απορροφά το νερό, καθώς και άλλα υγρά του δέρματος, όπως τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα την κάνουν κατάλληλη για τον βαθύ καθαρισμό και την αποτοξίνωση του δέρματος.

Η λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα περιέχει άλατα, ορυκτά σωματίδια και οργανικά υλικά, τα οποία προάγουν την υγεία, επιτρέποντάς της την απευθείας επαφή με το δέρμα του προσώπου και του σώματος. Σύμφωνα με ποικίλες μελέτες τα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας παρέχοντάς τους το απαραίτητο οξυγόνο, το οποίο αυξάνει την υφή και τη ζωντάνια του δέρματος και ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να αφήνει απαλή υφή, δροσερή και υγιή λάμψη και πάμπολλα αναζωογονητικά οφέλη με πλούσιες αντιγηραντικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και / ή στο σώμα σας. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε το σε πρόσωπο με ξηρή επιδερμίδα 10-15 λεπτά, σε πρόσωπο με κανονική ή μικτή επιδερμίδα 15-30 λεπτά και στο σώμα 30-60 λεπτά (ενόσω ηρεμείτε). Κατόπιν χρησιμοποιήστε Αλόη Βέρα για να καταπραΰνετε επιπλέον το δέρμα σας.

Συσκευασία 450g.

Δείτε επίσης

Anti-Wrinkle Control System Face Serum 30ml Olive Touch
€ 26,90
Lifting ΒΟTΟΧ Εffect Serum 30ml Aloe Colors
€ 25,90
Ακμή και Σπυράκια Μάσκα 40ml Nature & Body
€ 6,90   € 5,90
Τζελ Aloe Vera by STH 100ml
€ 12,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή