Anti-Wrinkle Control System Face Serum 30ml Olive Touch

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7116
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Olive Touch
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123395341
Χαρίστε στο πρόσωπό σας μία συμπυκνωμένη δόση ενέργειας και λάμψης πριν την καθημερινή του περιποίηση με το υπέροχο Anti-Wrinkle Control System Face Serum, τον νέο αντιρυτιδικό ορό προσώπου με βιολογικό λάδι ελιάς και εκχύλισμα μυρτιάς από την εταιρία Olive Touch.

Το εκχύλισμα μυρτιάς, το σύμβολο ομορφιάς και νεότητας της αρχαιότητας σε συνέργεια με το λάδι ελιάς και το υαλουρονικό οξύ διαφορετικού μοριακού βάρους, θα ενισχύσουν το σύστημα αντιοξειδωτικής άμυνας της επιδερμίδας, δεσμέοντας τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν τον κυριότερο παράγοντα γήρανσης, θα εμποδίσουν την αποδόμηση του κολλαγόνου διατηρώντας τη σωστή λειτουργία των επιθηλιακών ιστών, θα διεγείρουν την σύνθεση πρωτεϊνών που ευνοούν την κυτταρική μακροβιότητα, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα, ελαστικότητα και σύσφιξη.

Το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους ενυδατώνει και λειαίνει τη επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα αόρατο φιλμ στην κερατίνη στιβάδα, μέσω του οποίου αποτρέπει την περαιτέρω απώλεια υγρασίας. Το υαλουρονικό μεσαίου μοριακού βάρους δεσμεύει νερό, το οποίο και απελευθερώνει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, απαλύνοντας τις ρυτίδες και κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο γεμάτη, ενώ του χαμηλού μοριακού βάρους διεγείρει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, καθώς και ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθιστώντας σταδιακά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το βιολογικό ελαιόλαδο πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ το εκχύλισμα μυρτιάς με την ισχυρή αντιρυτιδική του δράση επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων συμβάλλοντας σημαντικά στην καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό κάθε πρωί πριν την κρέμα προσώπου.και κάντε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή