Aπολεπιστική Κρέμα Προσώπου με βιολογικό Λάδι Ελιάς και κόκκους από κουκούτσια ελιάς 75ml Olive Touch

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6731
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 75 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Propharm
Barcode 5200123395457
Face peeling Cream (Απολεπιστική κρέμα προσώπου) με βιολογικό Ελαιόλαδο και κόκκους από Κουκούτσια Ελιάς από την Olive Touch. Ένα μοναδικό προϊόν εξαιρετικής υφής το οποίο θα καθαρίσει σε βάθος τους πόρους του δέρματος, θα απομακρύνει νεκρά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα και λιπαρότητα από την επιφάνειά του αναζωογονώντας και λειαίνοντας την επιδερμίδα σας και καθιστώντας τη απαλή και ελαστική.

To βιολογικό ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις πλούσιες αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες, οι οποίες χαρίζουν στην επιδερμίδα μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα, για την αντιοξειδωτική του προστασία, η οποία αναστέλλει την δράση των επικίνδυνων ελεύθερων ριζών, συμβάλλοντας στην διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος, καθώς και για τη σημαντική ενυδατική του δράση, η οποία υδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη και υγεία.

Οι κόκκοι από κουκούτσια ελιάς προσφέρουν βαθιά απολέπιση στην επιδερμίδα, καθώς καθαρίζουν τους πόρους και απομακρύνουν νεκρά κύτταρα και ρύπους αφήνοντας το δέρμα λείο και φωτεινό.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο, καθώς και στην περιοχή του λαιμού. Κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε την απολεπιστική κρέμα 1-2 φορές την εβδομάδα.
Επιστροφή στην κορυφή