Μάσκα Προσώπου με κουρκουμά και λευκή άργιλο 50ml Sapon Skin Care

€ 18,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6985
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180318
Μάσκα προσώπου από την εταιρία Sapon Skin Care, εμπλουτισμένη με φυτικό έλαιο κουρκουμά, γνωστό για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση, λευκή άργιλο, για ήπιο καθαρισμό και αναζωογόνηση και ένα “έξυπνο” μοριακό δίκτυο φυσικών βιοπολυμερών για άμεση ενυδάτωση διαρκείας. Με ελαφριά, κρεμώδη υφή για εύκολη και άνετη εφαρμογή, η μάσκα καθαρίζει, ανανεώνει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη και υγεία και μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Το έλαιο κουρκουμά με τις πλούσιες αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητές συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, των γεροντικών κηλίδων και των αποχρωματισμών και στη βελτίωση του συνολικού τόνου και της υφής του δέρματος.

Η λευκή άργιλος απομακρύνει περίσσεια λιπαρότητα, ρύπους και νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς, βοηθά την ταχύτερη επούλωση των ατελειών τοπικά, ενώ παράλληλα τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντάς του υγιή, νεανική όψη.

Χρήση: Απλώστε ικανή ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό με απαλές, ανοδικές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε με χλιαρό νερό και σφουγγαράκι.
Για εξωτερική χρήση μόνο.
50ml.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή