Dead Sea Facial Peeling 50ml by Mineral Beauty System

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5841
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290002640783
Εταιρεία Mineral Beauty System
Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. Το Dead Sea Facial Peeling της εταιρίας Mineral Beauty System εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα (άλατα, και λάσπη), βιταμίνη Ε, εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού και έλαια αμυγδάλου και jojoba είναι ένα εξαιρετικό απολεπιστικό προϊόν εντατικής περιποίησης και φροντίδας του προσώπου. Τα ενεργά συστατικά του Facial Peeling καθαρίζουν ενυδατώνουν και αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος, βελτιώνουν την υφή του και λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, αποκαθιστώντας τη νεανική του εμφάνιση, ενώ παράλληλα αφήνουν την επιδερμίδα φρέσκια, λεία και απαλή, έτοιμη να δεχθεί αποτελεσματικότερα τα ενεργά συστατικά των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης προσώπου.

Η λάσπη της Νεκρής Θάλασσας είναι πλούσια σε μεταλλικά άλατα και ανθρακούχες ουσίες, στοιχεία ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Το πολύτιμο αυτό συστατικό της φύσης απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα οποία προσδίδουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη και χαρίζει στο δέρμα μας μια ανακουφιστική και χαλαρωτική αίσθηση, αφήνοντάς το λείο, σφικτό και απαλό. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και καταπολεμά την δράση των ελευθέρων ριζών, ενώ ο συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων αλόης και χαμομηλιού αναπλάθει, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα από κάθε ανεπιθύμητο ερεθισμό. Τέλος, τα έλαιο αμυγδάλου με την ισχυρή ενυδατική και καταπραϋντική δράση αφήνει το δέρμα ιδιαίτερα απαλό, χωρίς ερεθισμούς, ενώ το έλαιο jojoba εξισορροπεί το ph του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και βοηθά στην πρόληψη της ακμής.

Προτείνεται η χρήση του προϊόντος μέχρι 2 φορές την εβδομάδα. Κατάλληλο για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρήση εξωτερική. Συσκευασία των 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή