Κρέμα Απολέπισης Προσώπου με Λάδι Ελιάς και Λευκό Τσάι 50ml Olive-elia Macrovita

€ 13,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7517
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Macrovita
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330876
Η ευεργετική της σύνθεση, αποτελούμενη από έναν πρωτοποριακό συνδυασμό καθαριστικών, θρεπτικών και απαλυντικών φυσικών συστατικών είναι ειδικά σχεδιασμένη να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τα μαύρα στίγματα και το σμήγμα, να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση στο δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόν Δερματολογικά ελεγμένο.

Το λάδι ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση και ταυτόχρονα αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό. Η σκόνη από κελύφη αμυγδάλων απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από τη κεράτινη στιβάδα, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει την επιδερμίδα και τη βοηθά να επανακτήσει λάμψη και απαλότητά. Η αλόη, ουσία ενυδατική και καταπραϋντική, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, μαλακώνει το δέρμα και απαλύνει τις ρυτίδες. Η γλυκύριζα με την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική και αντικνησμική της δράση, χαρίζει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα και παράλληλα συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας Το εκχύλισμα λευκού τσαγιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση και διατηρεί την επιδερμίδα ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου. Η βιταμίνη Ε, φυσικός ενυδατικός παράγοντας, αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα προσφέροντας στιγμιαία και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Η πανθενόλη συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων και παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ η αλλαντοΐνη με τις ισχυρές επουλωτικές, καταπραϋντικές, επανορθωτικές, κερατολυτικές και μαλακτικές της ιδιότητες, βελτιώνει τη συνολική υγεία της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε ομοιόμορφα τη κρέμα απολέπισης στο πρόσωπο, αποφεύγοντας τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις και κατόπιν ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Προσοχή! Να ΜΗΝ γίνετε χρήση από παιδιά κάτω των τριών ετών.
Χρήση εξωτερική.
Φόρμουλα χωρίς parabens, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη.
Επιστροφή στην κορυφή