Αντιγηραντικές κάψουλες ματιών (30 τεμάχια)

€ 19,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5142
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 capsules
Μια νέα, καινοτόμος φόρμουλα εμπλουτισμένη με προηγμένα δραστικά συστατικά τα οποία συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης.

Μειώστε τα σημάδια γήρανσης γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας με τις κάψουλες Anti Aging Eye. Το μοναδικό αυτό προϊόν, μέσω των ενεργών συστατικών του, ενισχύει την ανάπτυξη του κολλαγόνου, ενθαρρύνει το δέρμα να καταπολεμήσει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και οιδήματα, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους και τη ρύπανση, χαρίζοντας στο δέρμα βελούδινη αίσθηση και μεταξένια υφή.

Εφαρμογή: Ανοίξτε την κάψουλα γυρίζοντας ελαφριά το λαιμό της και απλώστε το περιεχόμενο γύρω από την περιοχή των ματιών κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιήστε μία κάψουλα κάθε πρωί ή βράδυ για ένα μήνα και στη συνέχεια κάθε δεύτερη ημέρα για τον επόμενο μήνα.

Συστατικά: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Trimethylsiloxysilicate, Tribehenin, Tocopheryl Acetate, Ceramide-2, Sorbitan Isostearate, Peg-10 Rapeseed Sterol, BHT, Palmitoyl Oligopeptide
Επιστροφή στην κορυφή