Vegan Eye Cream 50ml by Mineral Beauty System

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6255
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Προστατέψτε αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και του ντεκολτέ με την εξαιρετική Eye Cream από την νέα σειρά Vegan της Mineral Beauty System που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Semsities.
Εμπλουτισμένη με οργανικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ανόργανα άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα, εκχύλισμα βιολογικής Αλόης, βούτυρο Καριτέ. έλαιο Jojoba, Ταγέτη και έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου και Νυχτολούλουδου η κρέμα ματιών Vegan θα προσφέρει εντατική φροντίδα και προστασία στην επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει δέρμα μαλακό και εύπλαστο όλη την ημέρα. Τα πολύτιμα συστατικά της θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν εντατικά το δέρμα γύρω από τα μάτια και τον λαιμό, θα βελτιώσουν την ελαστικότητά του, θα προστατέψουν την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους και θα συμβάλλουν στην σταδιακή μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης, αλλά και των μαύρων κύκλων και οιδημάτων, αφήνοντας τα μάτια και το βλέμμα σας εμφανώς ξεκούραστα και αναζωογονημένα. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Η παρουσία των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας χαρίζει αντιγηραντικές αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες στην κρέμα ματιών ενώ το εκχύλισμα Αλόης, καταπολεμά τον κνησμό και τις δερματικές αλλεργίες, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, επιβραδύνοντας σημαντικά τη γήρανση και κρατά το δέρμα απαλό και σωστά ενυδατωμένο. Η ενυδατική δράση του βουτύρου Καριτέ σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική του ελαίου Jojoba, διατηρεί το δέρμα υπέροχα σφικτό και ελαστικό, ενώ η Ταγέτη χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Το λάδι άγριου Τριαντάφυλλου, φυσική πηγή βιταμίνης C, εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ το έλαιο Νυχτολούλουδου απαλύνει τους μαύρους κύκλους, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα μία μικρή ποσότητα από την κρέμα στην περιοχή των ματιών, του λαιμού και του ντεκολτέ με απαλές κινήσεις και κάντε απαλό μασάζ. Εφαρμόστε το πρωί και βράδυ.

Συσκευασία 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή