Loom Supreme Κρέμα ματιών και χειλιών 30ml Bioearth

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8802
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182012429
Η Κρέμα ματιών και χειλιών Loom Supreme από την εταιρία Bioearth εμπλουτισμένη με 95% έκκριμα σαλιγκαριού και έναν ευεργετικό συνδυασμό φυσικών και βιοτεχνολογικών συστατικών, όπως υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα σπόρων ιβίσκου, τζίνσενγκ, καφεΐνης, σπόρων καφέ, κόκκινων φυκιών, καθώς και εκχυλίσματα χαμομηλιού και αμαμελίδας, αποτελεί σημαντική ενυδατική, αντιγηραντική και συσφικτική θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ων χειλιών, καθώς τονώνει και αναζωογονε΄θ την επιδερμίδα του προσώπου, χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη και φρεσκάδα.

Οι καλλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του βιολογικού υγρού που εκκρίνει το σαλιγκάρι ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το έκκριμά του είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και πεπτίδια και ότι διαθέτει αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα, καθώς περιέχει πολλαπλά γλυκοσυζεύγματα, σημαντικές δηλαδή χημικές ενώσεις, οι οποίες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εκπληκτικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα.

Οι σημαντικότερες εξ αυτών είναι: η Αλλαντοΐνη, ουσία που διεγείρει την αναγέννηση των ιστών, προάγει την επιδερμική ανανέωση και ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων (αντικαθιστώντας τα νεκρά κύτταρα με νέα), η Ελαστίνη μία πρωτεΐνη που χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα, το Κολλαγόνο, βασικό συστατικό του δέρματος, το οποίο δρα ως ενυδατικό και μαλακτικό και το Γλυκολικό οξύ, ουσία η οποία επιτρέπει την απολέπιση τα επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος και διεγείρει άμεσα το σχηματισμό του κολλαγόνου καθιστώντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος και αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντάς του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Λέγεται ότι ο Ιβίσκος περιέχει το μυστικό της ΄΄αιώνιας νεότητας΄΄.
Έχει σημαντικές αντιγηραντικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την προστασία των κυττάρων. Επιπλέον, το εκχύλισμά του είναι γνωστό και ως φυσικό botox, καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Το Ginseng έχει επανορθωτική και θεραπευτική επίδραση στο δέρμα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ διευκολύνει και την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας την υγιή εμφάνιση του δέρματος.

Τα εκχυλίσματα καφεΐνης, σπόρων καφέ και κόκκινων φυκιών, πηγές πλούσιες σε βιταμίνες και χνοστοιχεία, επανορθώνουν φυσικά, τονώνουν και ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα, χαρίζοντας ελαστικότητα, σύσφιξη και αντιγηραντική προστασία.

Το χαμομήλι, γνωστό για τις απαλυντικές και καταπραϋντικές του ιδιότητές, ενδείκνυται ακόμη και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ το εκχύλισμα της Αμαμελίδας επιδεικνύει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες, ενώ δρα και προληπτικά ενάντια στη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση των ρυτίδων.

Οδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα στο περίγραμμα των ματιών και των χειλιών και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως .

Για Εξωτερική χρήση μόνο.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Επιστροφή στην κορυφή