Αναζωογονητικός ορός με χρυσό και αργκάν 15ml by Ryor

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5036
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Czech Republic
Βάρος 15 ml
Barcode 8594007970395
Εταιρεία Ryor
O Ορός Αναζωογόνησης της εταιρίας Ryor με λαμπερό χρυσό 24 καρατίων, πολύτιμο οργανικό argan oil και μία σειρά δραστικών συστατικών, όπως το υαλουρονικό οξύ, τα εκχυλίσματα φυκιών, η β-γλυκάνη και τα λιποσώματα ASC III, θρέφει σε βάθος και αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και συμβάλλει στην ενίσχυση, στην εντατική αποκατάστάση, και στη λείανση της επιδερμίδας.

Το πολύτιμο αργανέλαιο, ο χρυσός της ερήμου, όπως συχνά αποκαλείται, ανανεώνει τα κύτταρα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και απαλύνει το δέρμα, καθώς είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικές και μαλακτικές ουσίες. Το υαλουρονικό οξύ παρέχει υψηλό βαθμό ενυδάτωσης στο δέρμα, έχει σημαντική στυπτική επίδραση στους πόρους του, ενώ συμβάλλει και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων. Οι β-γλυκάνες, φυσικοί πολυσακχαρίτες, διαθέτουν σημαντικές αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ έχουν και την ικανότητα να διεισδύουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, μεταφέροντας όλες τις πολύτιμες ουσίες των ενεργών συστατικών του ορού. Τα λιποσώματα ASC III ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ παράλληλα συμβάλουν και στην προστασία τους. Τέλος, ο 24ων καρατίων χρυσός προσδίδει ασύγκριτη ζωντάνια και λάμψη στην επιδερμίδα.

Το serum αναζωογόνησης Argan Care with Gold από την Ryor είναι δερματολογικά ελεγμένο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάστε τον ορό με την κρέμα ημέρας από την ίδια σειρά. Πωλείται σε συσκευασία των 15ml.
Επιστροφή στην κορυφή