Αντιοξειδωτικός Ορός Προσώπου με Φύκια Θαλάσσης 5 ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6026
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009603
Αντιοξειδωτικός Ορός προσώπου, εμπλουτισμένος με Φύκια θαλάσσης, χυμό Αλόης, Φερουλικό οξύ, Κράταιγο και εκχύλισμα Καμέλιας και Λεμονιού από την εταιρία Bioearth.. Ένα μοναδικό προιόν, ιδανικό για κουρασμένα-άτονα δέρματα, το οποίο θα χαρίσει στο πρόσωπό σας άμεση ανανέωση, λάμψη και βελούδινη αίσθηση.

Τα Φύκια θαλάσσης, πηγή πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και ένζυμα επανορθώνουν φυσικά, τονώνουν και ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα, χαρίζοντας ελαστικότητα, σύσφιξη και αντιγηραντική προστασία.

Το Φερουλικό Οξύ, ουσία με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες θεωρείται ότι συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών, αναστρέφοντας σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης

Το εκχύλισμα Κράταιγου, ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία, θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανακούφιση από δερματικούς ερεθισμούς και κνησμό.

Το εκχύλισμα Καμέλιας, συστατικό με υψηλή προστατευτική και αντιοξειδωτική δράση, ενυδατώνει σε βάθος και αναζωογονεί τα κύτταρα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και χαρίζει απαλότητα, ελαστικότητα και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή